Tapet in dormitor – o idee practica

0

tapet-in-dormitor

Tapet in dormitor – o idee practica. Daca vrei sa adaugi dormitorului tau acel plus de personalitate, dar fara cheltuieli prea mari, atunci, iti dam noi o idee: tapetul. Haide sa vedem impreuna cum poti folosi tapetul in dormitorul tau.

Citeste si: Un dormitor rupt din reviste.

Daca ai un dormitor cu toti peretii albi

Atunci este clar ca ai nevoie de un element vibrant, care sa aduca un aer proaspat in incapere. Opteaza pentru un model de tapet cu desene grafice sau unul cu flori. Acesta poate avea orice culoare, daca restul peretilor sunt albi. Peretele cu tablia patului este cel mai indicat loc unde ai putea sa il montezi. Vei vedea cum atmosfera din camera se schimba rapid si asta fara sa cheltui foarte multi bani.

Citeste si: 9 idei pentru un dormitor confortabil.

Daca peretii din dormitor sunt colorati

Tapet in dormitor – o idee practica. Opteaza pentru un model de tapet cu desene discrete, care sa nu iasa in evidenta foarte mult, dar care sa iti ofere acel plus de personalitate pe care il cauti. Pentru ca tot vorbim de culori, fii atent cel fel de tapet vei alege. Daca in dormitor, peretii tai sunt portocaliu deschis, atunci alege pentru tapet un bej, crem si mai deschise. Vei vedea cum cele doua se completeaza reciproc.

Daca ai peretii verzi sau albastri, atunci opteaza pentru un tapet in ton cu acestia sau chiar un ton – doua mai deschis. Este musai ca modelul sa fie cat mai discret pentru a nu incarca dormitorul cu prea multe elemente decorative.

Citeste si: Organizarea dormitorului.

TapetDaca vrei tapet in toata camera

Tapet in dormitor – o idee practica. Exista pe piata multe modele, dintre cele mai diverse. Nu poti spune ca nu ai gasit unul pe gustul tau. Noi iti recomandam sa optezi pentru unul cat mai simplu, dar de efect, nu conteaza ca este cu flori sau cu motive grafice. In acest fel, vei vedea cum camera ta capata o nota personala, dar nu este incarcata.

Foto: Guliver/Thinkstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply