Un dormitor rupt din reviste. Idei si provocari

0

dormitor rupt din reviste (1)Un dormitor rupt din reviste nu este foarte greu de realizat. O amenajare inspirată, detalii alese cu maximă atenție și câteva trucuri și sfaturi de la noi, te pot ajuta să ai un dormitor rupt din reviste, înj fapt o cameră în care să te simti perfect, să iubești și să-ți încarci bateriile.

Citeste si: Culoarea, instrument de amenajare pentru dormitor.

Ceea ce trebuie spus de la bun început pentru a avea dormitorul perfect la care visezi, adică un dormitor rupt din reviste este că această cameră trebuie să fie puternic personală, să inspire căldură, confort și liniște. Iată câteva idei.

Elimină toate lucrurile inutile, astfel încât camera să fie cât mai degajată cu putință. Renunță la covorul mare și înlocuiește-l cu carpete pufoase, scoate perdelele și pune transparente romane și o draperie care să cadă drept fără să face prea multe cute, scoate toate mărunțișurile care aglomerează și dau impresia de dezodine și depozitează-le în cutii. Păstrează ordinea. Un domitor rupt din reviste este un domitor în perfectă ordine.

Înlocuieste cuvertura de pe pat cu una tricotată, supradimensionata. Alege culori neutre care se armonizează ușor între ele și alege accente de culoare în tonuri calde.

Multe perne decorative, moi și confortabile, de diferite dimensiuni. Aici te poți juca după cum vrei. Combină diverse culori și imprimeuri. Singurele condiții sunt să pornești de la o schema cromatică studiată și să ții cont de calitatea materialelor, care trebuie să fie identică.

Culorile deschise conferă o percepție mai mare a spațiului și inspiră relaxare, fiind ideale pentru dormitor. Evită aglomerarea de obiecte inutile și utilizează cu maximă atenție fiecare spațiu disponibil.

Decorează pereții și folosește polițe pentru a da spațialitate camerei. Schimbă noptierele clasice cu tabureti, cufere sau rafturi. Alege mereu piese de mobilier simple chiar dacă nu sunt ”în set”, ceea ce este chiar foarte bine și recomandat.

Citeste si: 9 idei pentru un dormitor confortabil.

Adaugă un element inedit – fie o masă mică, cu o formă specială, fie o oglindă supradimensionată, fie un lampadar opulent. Vor da un aspect teatral încăperii și vor da personalitate camerei. În sumat, toate acestea te vor ajuta să ai un dormitor rupt din reviste.

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply