Inspiratie deco din vacanta: Corsica

0

Inspiratie vacanta

Cu un climat uscat și călduros, Corsica înseamnă în jur de 200 de plaje și mult soare. Dacă plănuiești să ajungi aici în vacanță, vei descoperi o insulă extraordinară, unde peisajele sălbatice alternează cu orășelele tipic mediteraneene.

Inspiratie vacanta

3 idei decorative cu fotografii din vacanta

Aflat la doar o oră și jumătate de Paris de zbor cu avionul, Hotelul La Plage Casadelmar se află în golful Porto-Vecchio, chiar pe plajă, și are doar 15 camere. Intimitatea este asigurată, la fel buna dispoziție și liniștea.

Alege o vacanță în Corsica pentru peisajele naturale, plajele sălbatice și mâncarea locală proaspătă

Amenajarea este despre confort și armonie cu natura. Mixul de materiale locale precum piatra, lemnul sau piatra vulcanică este, în esență, simplu, dar de mare efect. Cu siguranță că mulți dintre cei care și-au petrecut vacanța în acest hotel, au plecat acasă inspirați! Astfel de ieșiri din cotidian pot fi o excelentă sursă de informare și inspirație pentru cei care le caută.

Inspiratie vacanta

Hamac sau sezlong. Vacanta in gradina

Culorile folosite sunt exact acelea pe care le vei vedea și afară: turcoaz ca apa, bej ca nisipul sau albastru ca cerul. Toate echilibrate și amestecate, astfel încât să ai parte de o experiență cât mai plăcută și inspirațională.

Mansardă şi casă de vacanţă

Aici nu te vei plictisi: plajele nesfârșite, cu apă limpede, sunt modul perfect de a-ți petrece ziua, în timp ce seara poți vedea cât de vibrantă este viața de noapte de pe insulă.

Extra pont: încearcă mâncarea locală din Corsica și descoperă aromele aromele locale în restaurantele pitite pe străduțe sau în cele care sunt afaceri de familie. Nu vei pleca dezamăgit, oamenii de prin aceste părți de lume știu foarte bine cum să își trateze oaspeții. Cine vine o dată aici, cu siguranță se va reîntoarce!

Articol publicat în revista Casa și grădina
Foto: www.designhotels.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply