Mansardă şi casă de vacanţă

0

O mansardă înaltă, se poate transforma într-un apartament, unde utilul să se îmbine cu plăcutul: mansardă şi casă de vacanţă.

mansarda

Loc de relaxare şi de petrecut timp cu familia şi prietenii, mansarda a fost concepută cu rol de locuință de vacanţă. Stilul rustic cu obiecte artizanale de Sinaia, Horezu şi covor oltenesc agăţate de pereţi predomină, fiind completat cu elemente moderne şi inedite precum dormitorul suspendat pe bârne, care formează structura etajului destinat „dormitorului”. Sub el se află celelalte funcţiuni amenajate într-o singură încăpere: bucătărie, loc de luat masa, cameră de zi şi birou.

Citește și: Locuință șic în Băneasa

Din living se urcă pe o scară în dormitorul suspendat, unde te poţi odihni chiar dacă jos se află invitaţi! Acest lucru a fost posibil datorită înălţimii camerei, care a permis realizarea ingenioasei construcţii a etajului, din mansardă. Colţul de sus a fost folosit pentru încastrarea în perete a unui dulap, foarte încăpător, care nu ocupă din spaţiu.

casa mansarda 2

Citește și: Dormitor la mansardă.

Exact sub dormitor se află locul de relaxare cu canapea, iar lângă fereastră este amenajat biroul. Spaţiul este folosit la maximum şi într-un mod foarte practic, încât să poţi avea cât mai mulţi invitaţi care în acelaşi timp fac lucruri diferite.

Elementul tradițional, precum laviţa ţărănească, completează o zonă modernă, din mansardă, cum este bucătăria deschisă şi perfect utilată, realizată tot pe comandă şi prevăzută cu loc de luat masa tip bar.

Citește și: Mansarda pentru toată familia.

Text: Patricia Tudor

Foto: Andrei Băltăreţu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply