3 idei decorative cu fotografii din vacanta

0

3 idei decorative cu fotografii din vacanta – Uitate într-un album sau pe hard disck-ul unui computer, imaginile care au surprins momente din viaţa ta sau a familiei se pot transforma în decor acasă. Ţi-am pregătit câteva exemple pentru a-ţi stimula creativitatea.

Citește: Cum faci cele mai bune fotografii în vacanță

Imprimări gigantice

foto: www.voglauer.com
foto: www.voglauer.com

Peisajele folosite pe post de fototapet, dacă fotografia este în stil prea realist sau cu lumină suprarealistă, sunt la limita kitsch-ului, așa că este foarte importantă imaginea pe care o alegi. Optează pentru una cu degradeuri fine, fără contrast mare, sau pentru una cu aspect vintage sau retro. Culorile neutre vor crea o atmosferă rafinată, de visare. Pentru a o imprima la o astfel de dimensiune ai nevoie ca imaginea să fie realizată cu un aparat profesional cu rezoluție foarte mare, altfel imaginea, pe perete, va părea granulată sau pixelată. Hârtia, suport de imprimare, trebuie să fie mată. Apelează la studiourile de imprimare profesională.

Fotografii de familie

www.hollyhunt.com
www.hollyhunt.com

Extrem de personale, cu încărcătură emoțională profundă, fotografiile de familie sunt cele care pot aduce un plus decorului casei tale. Ele nu se vor demoda niciodată, ci îți vor smulge un zâmbet de fiecare dată când treci pe lângă ele. Vor dinamiza încăperea. Pentru a nu deveni obositoare, alege să le expui în varianta alb-negru. Nu vor influența restul decorului pentru că se pot asocia în orice fel de combinație cromatică. Atunci când le developezi, e bine să o faci pe hârtie fotografică, iar apoi să le protejezi cu o ramă cu sticlă.

Citește: Cum decorezi un perete gol

Fotografii cotidiene

foto: www.hayneedle.com
foto: www.hayneedle.com

Pentru orice fel de imagine, expunerea este prioritară. Un astfel de panou decorativ, tip paravan, este perfect pentru a delimita zone din living, camera copilului sau, dacă spațiul îți permite, și din dormitor. Paravanul din imagine este prevăzut cu spații pentru inserarea fotografiilor, dar dacă nu dispui de unul similar, lipește cu silicon, pe unul comun, fotografii înrămate. Colajul de amintiri va fi spectaculos! Folosind același finisaj, atât pentru rame, cât și pentru paravan, fotografiile pot fi oricât de colorate – nu vor deranja vizual.

3 idei decorative cu fotografii din vacanta – articol apărut în revista Casa și grădina

Producție: Mihaela Radu

Foto: PR firmele menționate

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply