In vizita la 2activePR

0

2activepr

Tema acestei amenajări a fost o stare de spirit, o atmosferă caldă care să inspire colectivul de la 2activePR.

Citeste si: Visul împlinit al proprietarilor

Clădirea în care se află sediul 2activePR este fermecătoare și cu siguranță plină de povești: ridicată într-un stil neoclasic și datând din anii ’30, aceasta a fost readusă la viață de către Corina Bârlădeanu, General Manager 2active PR, alături de Vlad și Erna Moise de la Eclectarte Studio.

Citeste si: Texturi de sezon

Tema amenajării, așa cum spune Corina, a fost mai mult o stare de spirit, o atmosferă caldă, de casă și nu de birou impersonal, dar care să inspire colectivul dinamic și creativ de la 2activePR. „Cel mai important lucru pentru mine este să ofer colegilor mei inspirația de a vedea munca la birou nu ca pe o slujbă oarecare, ci ca pe un act creator propriu, în care tot ce iese «din mâinile lor» îi reprezintă”, spune aceasta.

Citeste si: Renovare cu buget mic

Biroul Corinei este departe de imaginea clasică a unui birou directorial: textilele de la Designers Guild, parchetul original sau spectaculoasa lampă Fortuny sunt elementele care alcătuiesc un spațiu scenografic.

2activepr1

Echipa creativă lucrează la mansardă, într-un open space unde culorile vesele, dar și sursele de lumină dau o atmosferă tonică. Paleta de culori din sala de ședințe este ceva mai restrânsă, un lucru firesc pentru un astfel de spațiu.

Articol publicat in revista Casa si gradina
Foto: www.2activepr.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply