Visul împlinit al proprietarilor

0

casa

O casă din Bucureşti este visul împlinit al proprietarilor ei care, după o bună bucată de vreme de locuit la bloc, au decis că o casă pe pământ, cu o grădină plină cu trandafiri, este alegerea ideală pentru ei.

Citeste si: Texturi de sezon

Povestea acestei case începe acum patru ani, când proprietarii au decis să renunțe la viața într-un apartament de bloc și să caute o casă pe pământ, care să le ofere mai multă intimitate și deschidere către natură.

Citeste si: Living cu gradina verticala

Dupa multe cautari și vizionări, așa cum se obișnuiește în astfel de cazuri, au găsit casa cu trandafiri, așa cum le place să îi spună, datorită curții care este plină cu tufe de trandafiri. Această casă a fost pentru ei perfectă ca suprafață și localizare.

Citeste si: Trei bai din apartamente romanesti

După o vreme de la mutarea efectivă, a venit timpul ca interiorul să fie reamenajat, iar pentru acest lucru au apelat la serviciile arhitectului Oana Boghiu, care spune că a simțit din prima că va avea rezultate spectaculoase și că a făcut modificări majore amenajării anterioare. „O casă călduroasă în stil scandinav, foarte luminoasă și colorată”, acesta a fost brieful pe care proprietarii i l-au dat Oanei, iar rezultatul se regăsește perfect în imaginea de mai sus.

Articol publicat in revista Casa si gradina
Foto: Dragos Borcanea

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply