Fotoliul si lampadarul. O poveste de dragoste

0

Fotoliul și lampadarul sunt o combinație clasică în casă, care a fost și care va rămâne mereu actuală. Fotoliul și lampadarul fac un adevart cuplu în decorațiunile interioare și pot realiza împreuna un ansamblu care să însuflețească o cameră, care să-i dea personalitate și care poate echilibra decorul dintr-o încăpere.

fotoliul și lampadarul

Citeste si: Trei decoruri, acelasi mobilier

Mai mult, fotoliul și lampadarul sunt cele două piese care își găsesc loc oriunde în casă. Pot sta în camera de zi, pot face o figura frumoasă în dormitor, pot să fie elementul secundar din camera bebelușului și pot da, în general, valoare, eleganță și utilitate oricărui spațiu.

Citeste si: Fotoliul perfect, fotoliul preferat. 5 idei simple

fotoliul și lampadarul

Partea ce mai frumoasă din această combinație clasică este ca fotoliul și lampadarul nu trebuie să aibă neapărat elemente comune cele două piese având capacitatea de a se pune reciproc în valoare. Mai mult nu trebuie să fie nici actuale, nici moderne, șimpla lor asociere fiind suficientă.

Fotoliul și lampadarul fac un cuplu care are farmec chiar și atunci când fotoliul este o piesă unică, aparent izolată. Lampadarul este cel care întegrează în decor un fotoliu unicat, după cum fotoliul este cel care poate da rost și poate scoate în evidență farmecul unui lampadar vechi.

Citeste si: Fotolii colorate. Idei practice si indraznete

Fotoliul și lampadarul sunt un cuplu, au în spate o lungă poveste de dragoste cu toate cele pe care le presupune o poveste de dragoste, de la gelozii pana la dragoste la prima vedere.

Cert este că cele două piese de mobilier fac o echipa imbatabilă când vine vorba despre amenajări interioare și definesc locul de lectură, colțul de relaxare și un spațiul de intimitate.

Citeste si:  Irina Neacsu si colectia de scaune personaje

Daca la această combinație infailibilă vei adăuga un covor moale, o măsuță pentru mărunțișuri, o pătură sau o pernă pentru a crește confortul fotoliului, dacă lumina lampadarului este una potrivită, caldă și cu intensitatea ideală, fotoliul și lampadarul pot realiza un colț de rai la tine acasă.

Sursa foto: ©JZhuk-Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply