Irina Neacsu si colectia de scaune personje

0

Irina Neacsu a fost primul designer roman invitat sa expuna la sectiunea Cote Deco a faimosului eveniment parizian Maison&Objet, care a avut loc intre 6 si 10 septembrie 2013. Colectia de scaune personje, marcheaza o noua directie in creatia brandului thecraftlab.

scaune personaje

Mr Him si Ms Her, cap de familie in colectia de scaune personaje, au fost in vizita Paris, alaturi de scaunele personaje din seria Seasons, cuplul traditional Draga si Dragu si duo-ul Urban Fashion – Miss Due & Miss One.

Citeste si: Scaune pentru camera copilului, sau chiar a ta

“Noua colectie de scaune personaje formuleaza o abordare esentializata a activitatii thecraftlab, abordare ce vizeaza in primul rand dialogul comercial cu galeriile si resellerii. Thecraftlab by Irina Neacsu ramane un brand al produselor unicat, insa prin aceasta colectie ofera o directie standardizata, favorabila comenzilor si intelegerii mai facile a produselor”, spune designerul Irina Neacsu.

Miss One & Miss Due (1)Citeste si: Colectie de scaune si mese eco

Fiecare din scaune personje este unicat, personalizat manual prin tehnicile si mixurile textile deja recunoscute ale brandului thecraftlab.

Citeste si: Scaune de bucatarie. Modele si idei

Irina Neacsu este arhitect si designer de interior. In 2010 a creat brandul thecraftlab prin care creeaza si restaureaza piese de mobilier si accesorii cu o poveste unica, ce combina diferite materiale, culori, aplicatii si broderii in fantezii stratificate de trecut si contemporan.

Citeste si: Scaune cu picioare colorate

Irina Neacsu este arhitect si designer de interior. In 2010 a creat brandul thecraftlab prin care creeaza si restaureaza piese de mobilier si accesorii cu o poveste unica, ce combina diferite materiale, culori, aplicatii si broderii in fantezii stratificate de trecut si contemporan. (informatii – contact@irinaneacsu.com; www.irinaneacsu.com)

Sursa foto: Irina Neacsu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply