Fotolii colorate. Inveseleste simplu o camera

0

Cea mai simplă cale prin care poți să înveselești o cameră este să folosești fotolii colorate. Fotoliu preferat, poate să devină fotoliul colorat, iar diferentムîntre un fotoliul simplu și un fotoliu colorat este imensăƒ.

fotolii colorate

Ce avantaje îti aduc fotoliile colorate?

fotolii colorateΎnveselesc decorul, în primul rând. În plus se adapteazムoricăƒrui decor, indiferent dacă este simplu sau sofisticat pentru că soluțiile pentru a colora fotoliile sunt nenumărate.
Fotoliile colorate sunt cea mai bunムsoluție pentru a recondiționa și a revalorifica fotolii vechi, care au nevoie de împrospăƒtare, dar care meritムa douムtinerețe.

Modelele vechi impunăƒtoare sau clasice, ori moderne și minimaliste sunt în egalムmăƒsurムpotrivite pentru a fi transformate în fotolii colorate.

Acestea vor da viață, stil, personalitate și culoare unui decor, indiferent dacă este vorba de fotoliul din sufragerie, de cel din camera copilului sau de colțul de relaxare din dormitor, unde un fotoliu colorat poate da amplitudine, greutate și farmec în plus camerei.

Remarcabil este cムaceste fotolii colorate se potrivesc în orice casăƒ, în orice decor. Sunt centrul de interes al camerei într-un decor monocrom, dupムcum sunt piesele de decor care se integreazムperfect într-un decor colorat și viu, încăƒlzesc, bucurムși înveselesc orice casăƒ.

Citeste si: Fotoliul si lampadarul. O poveste de dragoste cu final fericit

fotolii colorateIndiferent de soluția aleasムpentru aceste fotolii colorate ele sunt mult mai rezistente în ceea ce privește riscul de a se murdăi și pataƒ comparativ cu oricare alte soluții de tapiserie.

Mai trebuie spus cムposibilităƒtile pe care le ai la dispoziție, în ceea ce privește combinațiile de culori sunt nenumăƒrate, dupムcum nenumăƒrate sunt și posibilităƒtile în ceea ce privește materialele pe care le poți folosi.

Citeste si: Imbunatatateste-ti aspectul casei fara costuri

Poți cumpăƒrムaceste fotolii colorate, pentru caƒ sunt pe val, iar măƒrii producăƒtori se întrec în ceea ce privește combinațiile, modelele și materialele pe care le-au folosit pentru ele, dar le poți face după propria ta inspirație. Poți sムfolosești soluția simplムși comodムa huselor pe care se le realizezi fie din petice colorate fie din materiale multicolorore.

Cele mai bune alegeri pentru fotolii colorate sunt catifeaua, pânzele țesute tradițional și imprimeurile. Evident pentru a respectムși pentru a te încadra în ideea acestor fotolii colorate, materialele trebuie sムfie foarte vii și provocatoare în ceea ce privește culoarea. Poti alege materiale cu imprimeuri sau într-o singură culoare. pentru acest din urmă caz pernele suplimentare sunt necesare și vor accentua jocul culorilor și efectul acestora.

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply