Coltul de relaxare din dormitor

0

O să-ți propun să-ți organizezi colțul de relaxare din dormitor. Dacă vei spune că încăperea este prea mici pentru așa cave te voi contrazice. Colțul de relaxare din dormitor încape în orice…. dormitor atâta vreme cât îți dorești cu adevărat acest loc.

colțul de relaxare din dormitor

Citeste si: 6 idei de culori pentru dormitor

Pentru colțul de relaxare din dormitor nu este nevoie de prea mult loc. De regulă cel mai bine se realizează într-un colț al dormitorului, colțurile fiind mereu spații însuficient folosite în casă, în general, în dormitor în mod special. Culmea este că, într-un apartament mic, colțul de relaxare din dormitor este mult mai util și mai necesar decât într-o casă mare, unde un loc de relaxare se poate amenaja fără prea mari complicații.

colțul de relaxare din dormitor (2) - CopyExistă câteva cerințe pentru reușita organizării unui astfel de loc în dormitor. În primul rând amenajază colțul de relaxare din dormitor în imediata vecinătate a ferestrei. Dacă dormitorul tău are perspectivă, cu atât mai bine. Ia în calcul dacă este posibil să faci colțul de relaxare din dormitor în balcon sau sa-l continui în balcon. O bună soluție poate să fie modificarea ferestrelor și mărirea acestora. Evident vei avea nevoie de draperii, dar în momentul în care le vei da la o parte colțul de relaxare din dormitor o să fie fantastic tocmai prin beneficiul pe care îl aduce lumina și perspectiva.

Citeste si: Cel mai frumos dormitor mic. Toate detaliile

Colțul de relaxare din dormitor are nevoie de un scaun confortabil, eventual un fotoliu mai mare dacă spațiul îți permite, de un taburet pentru picioare, deși marginea patului poate ține loc de taburet, la nevoie, și o sursă bună de lumină.

Poți să foloșești veioza de pe noptieră, dar ține cont de faptul că există surse de lumină ambientală și surse de lumină pentru citit. Veioza de pe noptieră este utilă, numai dacă are lumină bună pentru lectură.

Citeste si: Cel mai frumos dormitor. Solutii simple

Colțul de relaxare din dormitor poate fi îmbunătățit cu o măsuță proprie, care poate funcționa ca un mic birou, cu o plantă frumoasă sau cu un raft pentru cărți, un coș pentru tricotat sau o mică stație pentru ascultat muzică.

Citeste si: Holul casei, un fel de carte de vizita

Colțul de relaxare din dormitor trebuie să ofere posibilitatea de a asigura intimitate și condiții pentru a face ceva. În acest loc poți să citești, poți să scri, sau să tricotezi în timp ce asculți muzică. Colțul de relaxare din dormitor poate să fie și multifuncțional, după cum poate să fie dedicat doar unuia dintre partenerii care folosesc dormitorul.

Sursa foto: ©Paul-Hill / ©ostap25-Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply