De ce sa cumperi din timp decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

0

Chiar asa. De ce sa cumperi din timp decoratiuni pentru sarbatorile de iarna? Din mai multe motive. Castigi timp, fac economie, alegi pe indelete, planifici. Reluam si detaliem toate acestea si inca altele…

Stii vorba aia care spune ca trebuie sa faci iarna car si vara sanie. Nu o mai aplicam pentru ca suntem intr-o vesnica criza de timp. Nu avem niciodata timp sa facem TOT ceea ce ne dorim. Putem insa planifica lucrurile si putem sa ne organizam. Poate nu o sa castigam cu adevarat timp, dar o sa prelungim bucuria si o sa facem unele lucruri in oarecare tihna.

Din motive comerciale, dar si pentru ca exista oameni planificati, magazinele au pus in vanzare decoratiunile pentru iarna. Se simte din ce in ce mai prezent Craciunul chiar daca suntem abia la inceputul lui noiembrie. Si in loc sa critici graba comerciantilor in conditiile in care sunt zile in care inca mai poti purta harne subtiri, iar Craciunul este peste vreo 50 de zile, poate ca nu ar fi prea rau daca ai arunca un ochi la oferta din magazine.

DAR, inainte sa faci asta planifica-ti in weekendul viitor o ora-doua pentru a trece in revista ceea ce ai deja. Cele mai multe din decoratiunile din anii trecuti trebuie si pot fi refolosite. Verifica instalatia, aminteste-ti ce ti-a lipsit anul trecut, gandeste-te ce ti-ai dorit si nu ai avut si planifica in linii mari detaliile de amenajare de anul acesta, pentru casa ta. Dupa ce faci toate astea stabileste un buget pe care vrei sa-l investesti pentru acest capitol, anul acesta. Daca ai un brad artificial, scoate-l din cutia lui si fa-i un dus. Daca il poti depozita asamblat undeva in casa, in pod sau in magazie, ori in curte e perfect. Fa-o! O sa castigi timp si ai sa vezi in ce stare e. De regula un brad artificial poate fi folosit faca probleme ani multi (eu il am de 18 ani si arata inca impecabil).
Gandeste-te cu atentie la ce vrei si cat de mult vrei sa-ti impodobesti casa. Evident, depinde daca ai sau nu copii, daca ai sau nu o pisica in casa, daca vrei sa faci vreo petrecere sau sa petreci Sarbatorile in tihna cu partenerul/a ta si atat.
Este de preferat sa te axezi pe incaperile importante si sa te limitezi la cateva accesorii de calitate decat sa exagerezi cu mici decoratiuni care vor incarca locuinta. Livingul si holul ar trebui sa fie primele pe lista. Desi nu vei impodobi usa de la intraredecat probabil la inceputul lui decembrie, nu strica sa ai deja decoratiunile cumparate. De ce?

De ce sa cumperi din timp decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

– Vei intra in dispozitia de sarbatori mai devreme, ceea ce inseamna voie buna si veselie.
– Vei gasi orice decoratiune iti doresti, intrucat nimeni nu se inghesuie sa cumpere din timp.
– Vei evita aglomeratia.
– Vei economisi bani, iar in luna decembrie te vei putea concentra mai mult pe cadourile pentru cei dragi.
– Vei avea casa pregatita in cazul in care musafirii se anunta mai devreme decat ii asteptai.
– Vei refolosi decoratiunile din anii trecuti si vei castiga timp.
– O sa ai casa perfect amenajata si vei avea timp pentru alte detalii care conteaza.
– O sa reusesti sa-ti amenajaezi casa exact asa cum vrei, fara sa mai renunti la detalii pe care ti le-ai dorit dar pe care nu mai ai timp sa le realizezi sau sa le montezi.
Te-am convins?
Citeste si:

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply