Cum integrezi bradul de Craciun in casa

0

Avem câteva sfaturi care să te ajute să integrezi bradul de Crăciun în casă. De cele mai multe ori bradul de Crăciun pare stingher în casa, este fie prea mic, fie prea mare, fie exilat în balcon sau pe hol, fie încurcă locul. Pentru a te putea bucura de decorațiuni, de atmosfera pe care acestea o aduc în casă trebuie să integrezi bradul de Crăciun în casă și trebuie să-l faci să parte din decor.

integrezi bradul de crăciun (1)

Citeste si: Brazi de Craciun in ghiveci. Ghid practic

Iată ce trebuie să faci pentru a reuși să integrezi bradul de Crăciun în casă

integrezi bradul de crăciun (2)♦ Alege un brad cu dimensiunea potrivită. Nu înălțimea acestuia îi dă valoarea și farmecul ci proporția corectă între dimensiunile lui și spațiul din casă, dar și între brad și pisele de mobilier din jurul lui.
Fă loc pentru bradul de Crăciun, dar fără să înghesui restul pieselor de mobilier. Mai bine scoți temporar o piesă de mobilier din camera. iar pe spațiul respectiv așezi bradul. Este un pas bun pentru a reuși să integrezi bradul de Crăciun în casă.
Așează bradul de Crăciun într-un loc luminat, de preferat într-un colț din cameră. În felul acesta o să poți să integrezi bradul de Crăciun în casă mai ușor și mult mai frumos.

Citeste si: Decoratiuni din pasla colorata pentru Craciun

Nu-l încărca. Bradul de Crăciun nu trebuie încărcat excesiv, trebuie să fie asortat cu restul camerei. Decorațiunile din bradul de Crăciun trebuie alese în cel mult trei culori, complementare, iar detaliile de decor trebuie să fie unitare. Integrezi bradul de Crăciun în casă dacă îl faci parte din casă, fară a exagera cu detaliile, culorile și ornamentele.
integrezi bradul de crăciun (1) - CopyCrează continuitate între brad și restul detaliilor din cameră. Nu pune bradul de Crăciun și gata. Adaugă alte detalii care să te ajute să integrezi bradul de Crăciun in casă. Jucăriile de sub brad sunt foarte importante, după cum importante sunt detaliile ornamentale de Crăciun din zona de imediată vecinătate a bradului.
Integrezi bradul de Crăciun în casă dacă foloseșți pentru decorul lui aceeași culoare pe care o folosești ca notă de accent în casă. Este o bună soluție mai ales într-un decor minimalist și modern.

Citeste si: Brazi de hartie. Decoratiuni pentru Craciun

Nu merge obligatoriu pe elementele tradiționale. Imaginația și felul în care reușești să-ți imprimi personalitatea este o cale mai bună decât tradiționalismul exagerat.
Alege cu atenție luminile pentru brad. Ele te pot ajuta să integrezi bradul de Crăciun în casă sau vor face din el o notă discordantă. Renunță a luminile care clipesc, alege o instalație cu lumini multe și mici, într-o singură culoare. Ține luminile aprinse dar nu omite să realizezi un echilibru între luminile din brad și cele din cameră. Sau, cel mai bine, renunță a luminile din brad și folosește lumânări, amplasate grupat într-o zonă de siguranță.

Sursa foto: ©fischer-cg.de-Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply