Brazi de hartie. Decoratiuni pentru Craciun

0

Brazi de hartie (3)Stiti bradutii parfumati agatati de oglinzile retovizoare? Sunt un excelent tipar pentru decoartiuni de Craciun si brazi de hartie. Iata detaliile si ideile. Poti impodobi un brad intreg cu brazi de hartie. Acesti brazi de hartie se fac simplu, sunt colorati, speciali si amuzanti.

Citeste si: 5 idei practice de brazi

Ai nevoie de carton (cutii de pantofi, dosare), hartie colorata (alege-ti modelul de aici si imprima ce iti place pe hartie lucioasa), un lipici bun, o foarfeca buna, snur colorat pentru agatat.

Brazi de hartie (1)Citeste si: Decoratiuni handmade pentru Craciun. Etamina si cusaturi

Imaginile vorbesc de la sine. Foloseste mai multe variante de tipar de brad, dar cu dimensiune egala.

Lipeste hartie colorata si pe o parte si alta. Daca folosesti carton gros, coloreaza marginea cu o carioca verde sau cu acuarele ori culori in ulei (asta implica o operatiuni in plus si trebuie lasati barzii sa se usuce inainte de a pune hartia).

Foloseste sablonul pentru a taia hartie colorata pe care apoi o lipesti pe fiecare parte a bradutului de carton. La fel poti face stelute. Mai mici sau mai mari.

Brazi de hartie (2)Citeste si: Trei idei de brazi eco

Poti sa lipesti pe braduti perlute, margele, fire pufoase de lana colorata sau snururi colorate in chip de beteala sau stelute mici in varf. Ii poti face numai din harie verde sau numai din harie rosie, cu sau fara model. Depinde de imaginatia si indemanarea ta.

Din hartie lucioasa imprimata frumos poti face conuri de diferite dimensiuni si o mica padure din brazi de hartie. Decoreaza bradutii cu fundite, margele, nasturi si staniol. Din hartia colorata care iti ramane poti face lantisoare care vor completa braddul decorat cu brazi de hartie.

Citeste si: Casute pentru pasari in bradul de Craciun

Cu rabdare si putina atentie poti avea cele mai frumoase si inspirate decoratiuni pentru Craciun. Toate aceste propuneri de brazi de hartie sunt preferatii nostri.

Sursa foto: pinterest.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply