Decoratiuni handmade pentru Craciun. Etamina si cusaturi

0

Ne-am gandit sa-ti oferim de acum inainte idei pentru decoratiuni handmade pentru bradul de Craciun. Incepem cu pasi mici sa intram in atmosfera, iar unele dintre pregatiri pot fi pretext pentru a petrece timp impreuna cu cei mici si a face lucruri simple, simpatice si originale pentru casa si bradul de Craciun. Ne-am gandit sa-ti oferim idei pentru decoratiuni handmade simple, pentru care nu-i nevoie sa cauti materiale complicate, decoratiuni handmade pentru Craciun pe care le poti face cadou celor dragi.

Decoratiuni handmade pentru Craciun (3)

Citeste si: Plante de interior care infloresc iarna

Pentru prima propunere, dintr-o serie pe care ne-o dorim lunga si interesanta, ai nevoie de etamina deasa, ata colorata, bentite colorate, vata sau lana. Dimensiunea ideala pentru decoratiunile handmade de agatat in brad este de 5 centimetri, dar le poti face si de 10 centimetri daca le vei folosi ca decoratiuni in casa. In acest ultim caz trebuie bine impodobite. In loc de etamina poti sa foosesti catifea.

Decoratiuni handmade pentru Craciun (1)

Sunt simplu de facut. Trebuie sa tai bucati de etamina in forma pe care o vrei. Cosi doua cate doua aceste bucati de jur imprejur, mai putin o mica laterala. Indeasa-le cu vata bine rasfirata inainte, pentru ca aceste decoratiuni handmade sa fie moi, usoare si pufoase. Termina de cusut. Cu acul fa cateva modele pe fiecare fata si apoi coase bentita. Alege bentite tesute. Sunt de mare efect si au un aer de sarbatoare.

Poti coase pe aceste decoratiuni handmade pentru Craciun pietricele, sau nasturi mici colorati, in locul cusaturilor. Poti colora etamina inainte in mai multe nunate folosind vopseluri alimentare.

Citeste si: Decorarea bradului : clasic sau cu ornamente realizate acasa?

Alege mereu bentitele pentru agatat in contrast.

De regula un set de 10-15 astfel de decoratiuni handmade sunt suficiente pentru brad si pentru un cadou orginal.

Sursa: Sursa foto: onekingslane.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply