Cum folosesti revistele de decoratiuni interioare

0

Fiecare dintre noi a rasforit reviste de decoratiuni interioara si a fost impresionat de imaginei si de amenajari. Oameni obisnuiti fiind sentimetul de frustrare este evident. In reviste totul este perfect, straluceste, decorul este ideal, spatiile sunt largi, piesele de mobilier impunatoare sau foarte moderne, detaliile sunt minunate, totul este in perfect echilibru, culorile sunt absolute… Realitatea nu este asa! Realitatea este vie, accepta dezordinea, tolereaza dezechilibrele, suporta imprefectiunile.

apartment-416039_960_720

Cum folosesti revistele de decoratiuni interioare? Cum te inspiri din ele? Ce urmaresti?

Citeste si: Trucuri de stil pentru o bucatarie rustica

Cand privesti imaginile din revistele de decoratiuni interioare si amenajarilor interioare nu le privi in ansamblu. Nu te lasa impresionata de spatii, nu te lasa dominata de perfectiunea estetica a amenajarilor. Priveste pozele in detaliu, analizeaza in amanut combinatiile de culori, elementele personale si cele care definesc rolul. Priveste si analizeaza echilibrul dintre piesele de mobilier si numarul acestora, armonia dimensiunilor si compatibilitatea culorilor.

be-1303912_960_720

Nu copia! Inspira-te! Filtreaza imaginile, sfaturile, regulile prin propria te personalitate. Nu-i exclus ca luand imaginile din revistele de decoratiuni interioare si punandu-le in realitate, pana la cele mai mici amanunte sa descoperei ca locul este rece, nefunctional si impresonal si sa nu-ti placa sau sa nu te reprezinte. Folosind imaginile doar ca sursa de inspirate, adaptandu-le la dimeniunile normale ale camerelor noastre, de oameni obisnuiti, alegand culorile in functie de gustul propriu dar si de lumina reala din camare, impunand decorului elementele personale, finalul amenajarii sa fie unul stralucitor, elegant si mai ales normal si personal.

Citeste si: Apartament open space

Pune bicicleta pe perete (2)

Nu te lasa coplesit de perfectiune! Perfectiunea este o utopie. Frumusetea are imprefectiuni! Mai mult frumusetea fara perfectiuni nu exista. O casa normala, o casa frumoasa, vie, locuita traieste prin oamenii care o locuiesc, iar aceste case nu sunt perfecte, sau cel putin nu au perfectiunea absoluta din revistele de decoratiuni interioare. Fotoliul tau in care te simti perfect, ocrotit si stapan, poate avea urmele celor care l-au folost, poate fi usor decolorat, poate avea un maner usor tocit…. Poate urmele sunt ale bunicii tale care l-a folosit, sau ale pisicii care ti-a inveselit adolescenta…

www.arthide.com.au Gold

Transforma, combina si personalizeaza. Cele mai utile imagini, cele cu adevarat inspirationale sunt cele din case reale, locuite. Vei afla cu uimire ca nu mana decoratorului profesionist le-a dat viata ci sufletele care o locuiesc prin detaliile personale, prin umorul, amintirile, detaliile din viata loc care se aseza peste tot ceea ce alcatuieste casa!

Citeste si: Un dormitor perfect. Trucuri, sfaturi si idei

Sursa foto: arthide.com / pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply