Culori si nuante care merg perfect impreuna

0

Culoarea este cea mai simplă și eficientă modalitate de a crea o stilul unei case si a unei camere. Poți să folosești inclusiv aceste combinații de culori și nuanțe care merg perfect împreuna.

Alb și negru. Combinație de bază, esenta monocromiei. Cele două non-culori sunt dincolo d evreme si stil, fiine perfecte oricand, oriune. Combinatia intre alb și negru este practică, adaptabilă, versatilă, mereu modernă. În plus combinața este personala, prin utilizarea tuturor culorilor de accent.

Ce culoare are zodia ta? Culoarea camerei în funcţie semnul zodiacal

Gri și galben. Culorile gri și galben sunt o combinație de succes. Nu este doar o afirmație în zadar, dar este rezistentă și în timp. De la galben aprins și nuanțe de ardezie până la galben pastel și un gri delicat, această combinație este jucăușă, distractivă și plină de caracter.

Culori pastelate, mai multe nunțe împreună. Deși crezi că culorile pastel se potrivesc doar pentru primăvară, aceste umbre fine sunt de fapt minunate pentru locuința ta, care o să pară ușoară și proaspătă în toate anotimpurile. Tonurile slabe de mentă, lămâie și ou de rață pot fi cele mai vii culori. Chiar dacă gustul tău este bazat pe stilul rustic clasic sau pe nuanțe moderne, tu poți să faci ca această gamă de culori să ți se potrivească perfect.


Detalii de culoare fac din domitor o camera romantica

Albastru și verde. Cine a spus că verdele și albastrul nu se potrivesc niciodată? Această combinație organică de culori este preluată din natură și când este asortată potrivit, arată incredibil. Deși suntem de acord că aceste culori nu sunt complementare, o combinație a acestor nuanțe va fi ceva armonios. Tonurile de verde de ocean și albastru pronunțat vor da o senzație minunată de plajă pe malul mării.

Negru, culoare elitista si confortabila pentru casa

Roz pal și alb. Rozul pal delicat este o nuanță elegantă care este perfectă pentru un decor romantic. Tonurile bej, care stau la baza acestuia, evită să fie prea copilăroase. Rozul arată elegant și sofisticat atunci când este combinat cu alb fie pe pereți, fie mobilier.

Gri combinat cu gri. Explorează mai multe nuanțe de gri prin suprapunere pentru a crea o combinație coerentă. Prin utilizarea aceleiași culori, dar în diferite nuanțe contrastante, poți crea un aspect bogat, armonios și coordonat.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply