Ce culoare are zodia ta? Culoarea camerei în funcţie semnul zodiacal

0

Fiecare om are o culoare favorită. Uneori acesta este chiar culoarea zodiei tale. Cert este că fiecare zodie are culoarea (culorile) ei în acord cu zodia. Este culoarea de suflet. Uneori acesta se potrivește pentru amenajările interioare, alteori nu, dar este una dintre culorile pe care le poți lua în calcul atunci când vrei să-ți … colorezi casa. Într-o cameră, în care se regăsește și culoarea zodiei tale, te vei simții mereu foarte bine și te vei întoarce mereu cu plăcere și drag.

Berbec. Roşul sângeriu este culoarea zodiei tale. Această nuanţă de roşu  intens este reprezentativă pentru temperamentul coleric al acestora. Este o culoare pasională şi energică, potrivită pentru persoanele entuziaste. Temperează culoarea cu tonuri metalice de cupru, cu alb și albastru intens.

Taur. Verdele intens este culoarea zodiei tale. Este culoarea care reflectă calmul şi stabilitatea tipică Taurilor. Toate nuanțele de verde sunt pe placul acestor nativi. de la verde deschis, care tinde spre galben, până la tonuri tari și intense. Combină verdele cu maro și gri.

culoarea zodiei

Gemeni. Galbenul-portocaliu este perfect pentru Gemeni, nativii acestei zodii fiind dinamici şi veşnic plini de energie. Această culoare veselă se potriveşte de minune caracterului electric şi optimist al Gemenilor. Combină galbenul cu tonuri de ocru, albastru și verde pentru a mai tempera din energia exagerată, și pentru o atmosferă caldă şi primitoare.

Rac. Culoarea zodiei tale este verdele smarald. Culoarea smaraldului este asociată cu intuiţia, emotivitatea, dar şi schimbarea, trăsături caracteristice şi nativilor născuţi sub semnul Racului, ghidaţi în permanenţă de sentimente şi emoţii. Această nuanţă de verde se combină perfect cu alb şi negru, dând rafinament oricărui spaţiu. Rafinamentul decorului este tipic unui nativ din zodia Racului.

Leu. Culoarea ta este portocaliul. Este o culoare foarte vie şi energică, perfectă pentru personalitatea exuberantă a Leului. Se potriveşte excelent în combinaţie cu nuanţe reci, metalice are vor domolii din energia portocaliului și vor îmblânzii culoarea.

Fecioara. Firea meticuloasă şi atentă la detalii culoarea Fecioarei este griul, o culoare rece care semnifică modestie, pragmatism, raţiune şi control. Combină griul cu tonuri calde de roșu, albastru sau verde pentru a avea o paletă infintă de tonuri și culori. Griurile colorate sunt un univers în sine, pe care, pragmatica Fecioară știe să se folosească pentru a-și decora casa.

Balanță. Culoarea zodiei tale este culoarea lămâii. Galbenul este simbolul înțelepciunii și al prudenței, caracteristici de bază ale acestui semn zodiacal. Galbenul merge perfect cu personalitatea plină de viaţă şi împăciuitoare a Balanţei. Această nuanţă stimulează gândirea şi se asortează perfect cu verdele mentă pentru o atmosferă efervescentă. Domolește galbenul cu tonuri de maro și verde.

Scorpion. Personalitate vulcanică, pasională şi impulsivă, culoarea Scorpionului nu poate să fie decât roșul închis, nuanţa puterii şi a erotismului. Aceasta este culoarea care îl stimulează emoţional. În cantităţi prea mari însă, această culoare poate crea o atmosferă încărcată. Pentru a-i „domoli” efectele, poate fi combinată cu tonuri de alb, crem, sau chiar negru.

Săgetător. Albastrul ultramarin este culoarea spiritualităţii și culoarea Săgetătorilor, ei având înclinații filosofice. Această nuanţă se poate combina cu tonuri domoale de galben sau cu alb, pentru rafinament şi simplitate.

Capricorn. Intelectuali şi conservatori, Capricornii au nevoie de o culoare care denotă stabilitate şi seriozitate, aşa că eleganţa maroului închis este perfectă pentru aceşti nativi. Pentru o atmosferă caldă, se pot folosi, în combinaţie, nuanţe de bej sau tonuri vii de roșu și verde, aceasta din urmă fiind a doua culoare iubită și preferată de Capricorni după tonurile de maro.

culoarea zodiei

Vărsător. Culoarea zodiei este albastru deschis, adică culoarea cerului şi a orizonturilor infinite, potrivindu-se foarte bine cu spiritul gânditor şi dornic de evoluţie al Vărsătorului. Această culoare proaspătă are efecte de calmare asupra psihicului mereu agitat al acestor nativi.

Peşti. Violetul este asociat adesea cu imaginaţia şi tărâmul spiritelor, deci este culoarea nativilor din Pești. Cum natura mistică a Peştilor este una dintre trăsăturile fundamentale ale acestor nativi visători, amenajarea camerei în nuanţe de violet este ideală pentru imaginaţia bogată şi spiritul lor creator. Violetul este, de asemenea, o culoare a regalităţii şi a luxului, aşa că se potriveşte foarte bine cu strălucirea argintiului.

 

Citeste si: Culorile și starea de spirit. Cum te influenteaza culorile

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply