Ce culoare are zodia ta? Culoarea camerei în funcţie semnul zodiacal

0

wood-93179_960_720Fiecare om are o culoare favorită. Uneori acesta este chiar culoarea zodiei tale. Cert este că fiecare zodie are culoarea (culorile) ei în acord cu zodia. Este culoarea de suflet. Uneori acesta se potrivește pentru amenajările interioare, alteori nu, dar este una din culorile pe care le poți lua în calcul atunci când vrei să-ți … colorezi casa. Într-o cameră în care se regăsește și culoarea zodiei tale te vei simții mereu foarte bine și te vei întoarce mereu cu plăcere și drag.

Berbec. Roşul sângeriu este culoarea zodiei tale. Această nuanţă de roşu  intens este reprezentativă pentru temperamentul coleric al acestora. Este o culoare pasională şi energică, potrivită pentru persoanele entuziaste. temeperează culoarea cu tonuri metalice de cupru, cu alb și albastru intens.

Taur. Verdele intens este culoarea zodiei tale. Este culoarea care reflectă calmul şi stabilitatea tipică Taurilor. Toate nuanțele de verde sunt pe placul acestor nativi de la verde deschis, care tinde spre galben, până la tonuri tari și intense. Combină verdele cu maro și gri.

Gemeni. Galbenul-portocaliu este perfect pentru Gemeni, nativii acestei zodii fiind dinamici şi veşnic plini de energie. Această culoare veselă se potriveşte de minune caracterului electric şi optimist al Gemenilor. Combină galbenul cu tonuri de ocru, albastru și verde pentru a mai tempera din energia exagerată și pentru o atmosferă caldă şi primitoare.

Rac. Culoarea zodiei tale este verdele smarald. Culoarea smaraldului este asociată cu intuiţia, emotivitatea, dar şi schimbarea, trăsături caracteristice şi nativilor născuţi sub semnul Racului, ghidaţi în permanenţă de sentimente şi emoţii. Această nuanţă de verde se combină perfect cu alb şi negru, dând rafinament oricărui spaţiu. rafinamentul decorului este tipic unui nativ din zodia Racului.

Leu. Culoarea ta este portocaliul. Este o culoare foarte vie şi energică, perfectă pentru personalitatea exuberantă a Leului. Se potriveşte excelent în combinaţie cu nuanţe reci, metalizate are vor domolii din energia portocaliului și vor îmblânzii culoarea.

Fecioara. Firea meticuloasă şi atentă la detalii culoarea Fecioarei este griul, o culoare rece care semnifică modestie, pragmatism, raţiune şi control. Combină griul cu totnuri calde de rosu, albastru sau verde pentru a avea o paletă infintă de tonuri și culori. Griurile colorate sunt un univers în sine, de care pragmatica Fecioară știe să se folosească pentru a-și decora casa.

Pentru restul zodiilor afla amanunte aici!

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply