Cum isi decoreaza casa zodiile de foc. Berbecul, Leul si Sagetatorul

0

Fiecare zodie are pasiunile și tainele ei, iar aceasta se vede în felul în care își decorează casa. Iată care sunt detaliile specifice și cum își decorează casa zodiile de foc. Berbecul, Leul si Sagetatorul.

zodiile de foc

Berbecul este una din cele mai puternice dintre zodiile de foc, iar caracteristica lui este aceea că iubește pentru casa sa stilul minimalist. pentru el, mai mult ca pentru oricine altcineva puțin este mult. În plus are darul de a face mult din puțin și a face din orice loc unul extrem de estetic și confortabil. Instinctul îi spune Berbecului să păstreze simplitatea până la cel mai mic detaliu. Designul minimalist este cel mai potrivit pentru Berbecul care consideră că locuința trebuie să surprindă doar prin esența.

Pentru un Berbec, o pernă aruncată neglijent în mijlocul unei încăperi înseamnă că are o cameră de zi și nu are nevoie de mult spațiu și nici de multe obiecte în jurul său, în condițiile în care ceea ce are este mereu de cea mai bună calitate și de maxim bun gust.

Citeste si: Cum isi decoreaza casa zodiile de pamant. Capricornul, Taurul si Fecioara

Leu și “ paradisul din dormitor. Specific pentru Leu, una din zodiile de foc este că nici o cameră din casă nu depășește în importanță dormitorul. Dormitorul este camera lor preferată pe care Leii o amenajează în mod deosebit. Mai mult decât atât, Leii privesc dormitorul că pe o cameră funcțională deoarece aici se odihnesc și în același timp se relaxează sau muncesc. Evident în dormitorul Leilor se întâmplă multe, dar tot ceea ce are loc în dormitor este plin de patimă și pasiune, iar asta se vede și în felul în care este decorată această încăpere.

Restul camerelor sunt frumoase și practice, dar fără sclipirea specială pe care o are dormitorul.

Săgetătorul, a treia dintre zoriile de foc este cea a veșnicului colecționar. Săgetătorilor le place să își amenajaeze locuința într-un stil eclectic, principală sursă de inspirație fiind călătoriile pe care, de altfel, le adoră. casa în care locuiește un Săgetător este mereu o casă mare, opulentă, impresionantă pentru că acesta are nevoie de mult spațiu la dispoziție pentru a se desfășura ca indivin și ca personalitate.

Citeste si: Care sunt plantele zodiei tale

Obiectele de decor sunt multe, iar fiecare în parte are povestea sa. Săgetătorul nu va avea plante de apartament căci nu are timp să le îngrijească.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply