Cum isi decoreaza casa zodiile de pamant. Capricornul, Taurul si Fecioara

0

Fiecare zodie are pasiunile și tainele ei, iar aceasta se vede în felul în care își decorează casa. Iată care sunt detaliile specifice și cum își decorează casa zodiile de pământ: Capricornul, Taurul si Fecioara.

zodiile de pământ (2)

Capricornul, una din cele mai puternice dintre zodiile de pământ, este dependent de verdeață, ordine și un decor cât mai personal. Nu-i intereseaza tendințele și stilul, confortul și frumusetea detaliilor sunt cele care caracterizează casa Capriconului. În plus casa în care stă un Capricorn este o casă cu perspectivă, unde peisajul din jurul casei este parte din decorul interior.

Citeste si: Care sunt plantele zodiei tale

Locuința unui Capricorn este plină de lumina atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții. Culoarea preferata a Capricornului este verdele de aceea această va domni în întreagă locuința și va fi completată de plantele decorative și de micile grădini de interior.

Capricornii apreciază și culorile neutre, tocmai pentru că sunt una din zodiile de pământ, dar și cele inspirate din natură maro și nunațele de pământ, dar totodată, ei folosesc și culorile regale: albastru închis sau roșu-închis, mahon.

Taurul este dependent de lumină și confort. Taurii își vor decora casă cu nuanțe neutre, inspirate din natură a€“ maro, bej, ocru, cărămiziu, verde, galben sau portocaliu. Au o atractie irezistibilă față de obiectele voluminoase și confortabile, sunt atrași de stilul baroc, de mobilierul cu formă bombata, cu răsuciri elaborate, linii curbate. Vor opta pentru materiale cu imprimeuri florale și pentru cât mai multe detalii de decor.

Citeste si: Zodiile si casa lor

Taurul, una din zodiile de pământ, va decora întotodeauna cu bun gust și va merge pe principiul eleganței. Un lucru este sigur: Taurii nu cunosc restricții atunci când vine vorba despre decorarea propriei locuințe, iar regulile de decor interior nu-i interesează.

Fecioara este dependentă de ordine şi organizare, ca oricare alta dintre zodiile de pământ. Fecioarele nu sunt foarte practice așa că ordinea pe care o lasă în urma lor poate semăna altora cu un haos controlat. Nu sunt foarte logice, dar sunt tipicare și meticuloase. Fecioarele ăți decorează casa simplu, iubesc culorile închise lui se ascund de lumina prea puternică așa că vor avea mereu perdele groase și draperii. Fecioarele au casele decorate de cele mai multe ori minimalist pentru că acest stil le convine cel mai mult – au puține lucruri de pus la loc și niciodată nimic inutil.

Citeste si: Cum isi decoreaza gradina fiecare zodie

Nu poate fi omis faptul că Fecioarele sunt îndrăgostite de Feng Shui și se află în permanență în căutarea echilibrului și a armoniei, așa că vor încerca să își decoreze locuința urmând aceste criterii.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply