Zodiile si casa lor

0

Zodiile au particularitati care se manifesta in mod special fata de casa lor. Dezbatem subiectul si analizam fiecare zodie in parte. Zodiile si casa lor.

Berbecul isi iubeste casa, dar uraste sa faca curat in casa. Nativii se simt bine in casa lor indiferent cum arata aceasta. In replica cel care ingrijeste casa Berbecului o sa primeasca in schimb toata aprecierea si recunoastrerea lui.

Taurul face parte din categoria celor care sunt oricand dispusi sa plateasca pentru a avea o casa ingrijita, curata si ordonata. Nativul isi petrece mult timp acasa si apreciaza enorm confortul si investeste mult in amenajare. Taurii sunt una din zodiile care acorda multa atentie casei lor, dar raman mereu in planul doi cand vine vorba despre decizii.

Zodiile si casa lor

Gemenii nu sunt legati de casa lor. Prin excelenta o zodie umblareata, Gemenii fac parte din categoia celor care se simt bine oriunde. Pentru ei, acasa este locul unde au parte de intimitate si unde stiu cu precizie unde se afla fiecare obiect.

Racul apreciaza tot ceea ce tine de amenajari interioare, este fan amenajari si reorganizare, dar numai daca acestea nu produc haos in universul lor. Racul este foarte atasat de casa, unde are expuse tot felul de obiecte si piese de familie, la care tine ca la ochii din cap. Iubeste ordinea si considera ca lucrurile trebuie sa aiba, fiecare locul lor. Racul are in casa ascunzatori care sunt doar ale lui si in care nu are voie nimeni sa umble.

Zodiile si casa lor

Zodiile si casa lor depind de influentele astrelor, iar Leul este o dovada. Leul este dependent de casa lui si vrea o casa perfecta. Leul uraste sa faca curatenie, dar are grija ca altcineva sa se ocupe de treburile casei. Nativii din aceasta zodie au case frumoase si au abilitatea sa faca din nimic, un loc perfect.

Fecioara este preocupata la maximum de curatenia casei sale si este foarte mandra sa aiba o casa ordonata, curata, aerisita, protejata si, mai ales, frumoasa. Printre nativii zodiei exista insa si unele exceptii asa ca nu trebuie sa te mire daca vei intalni Fecioare complet dezinteresate de casa lor. In casa Fecioarelor vor fi mereu flori bine ingrijite.

Balanta este capabila sa gaseasca un echilibru intre viata din afara casei si cea din casa. Balantele sunt firi boeme si preocupate de ceea ce fac in acest moment, praful din casa sau dezordinea nefiind un motiv de stres pentru ele. Cu toate acestea balantele au case frumoase pe care sunt in stare sa le amenajeze ca dupa reviste desi, in fapt, nu fac nici un efort pentru asta. Caracteristic Balantelor este casa plina de carti. Nu exista casa in care locuieste o Balanta si care sa nu aiba o biblioteca mare.

Citeste si: 5 trucuri in decoratiuni interioare care functioneaza

Scorpionul este prin excelenta un spirit practic si bine organizat. Confortul este principalul lui criteriu, in detrimentul aspectului. Casa Scorpionului o sa fie practica, comoda, dar mai putin estetica, dar asta este mai putin important atata vreme cat in casa Scorpionului oricine se simte perfect. Sunt mari amatori de electrocasnice, casa lor fiind una dintre cele mai dotate, din acest punct de vedere.

Sagetatorul este un tipicar. Tot asa o sa fie si casa lui. Mereu pusa la punct, mereu curata, mereu gata pentru oaspeti. In casa Sagetatorului toata lumea se simte ca in propria casa. Casa Sagetatorului este frumoasa din toate punctele de vedere. Specific nativilor acestei zodii este faptul ca vor avea o casa mereu in pas cu moda si cu cele mai noi tendinte.

Citeste si: Cum isi decoreaza gradina fiecare zodie

Capricornul face parte din categoria celor care nu vor obosi in ingrijirea casei lor. Este in stare sa faca curatenie ore in sir fara sa se plictiseasca si fara sa oboseasca, este maniac in ceea ce priveste micorbii si iubeste sa-si aseze casa exclusiv dupa gustul si dorinta lui, desi nu gaseste mereu cele mai bune formule. Uraste schimbarile, chiar daca sunt in bine si este un conservator prin excelenta.

Varsatorul este capabil sa faca curatenie luna in casa, sa schimbe tot, sa zugraveasca o data pe luna, daca au ocazia. Sunt oscilanti. Casa lor fie o sa se intoarca dupa soare, fie o sa fie abandonata si lasata in paragina. Varsatorii sunt fascinati de electronice si electrocasnice. Nu cumpara ultimele modele, dar sunt in stare sa cumpere orice bazaie, zumzaie, toaca, macina, fluiera si se baga in priza.

Citeste si: Cum aduci vara in casa in functie de zodie

Pestilor nu le pasa foarte mult de casa lor si asta pentru ca ei au o lumea a lor in care se simt perfect indiferent de ceea ce este in jurul lor. Casa Pestilor este deseori cu fundul in sus, ca dupa o furtuna, dar nu se sinchisesc. Uneori indiferenta se manifesta exact pe dos in cazul unor nativi din zodie, iar casa Pestelui o sa faca concurenta unei farmacii dichisite. De fiecare data pestele este un om al extremelor si tot asa o sa fie si casa lor.

Sursa foto: pexels.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply