Cum isi decoreaza gradina fiecare zodie

0

Spune-mi ce zodie esti, ca sa-ti spun cum arata gradina ta. Fiecare zodie are particularitati care se vad in felul in care arata gradinile, balcoanle sau tereasele acestora.

Fiecare zodie are florile preferate, obiceiuri si pasiuni tipice.

319090

Berbec – gradinarul perfect

Sunt pasionati de gradinarit si nu exista casa de Berbec care sa nu aiba flori frumoase, sanatoase si perfect ingrijite. Daca au norocul de a avea un petec de pamant pe langa casa, gradinile lor sunt perfecte. In plus le improspateaza des si nu rezista tentatiei de a nu cultiva ceva folositor. Macar o tufa de cimbru si o radacina de hrean, daca mai mult nu se poate.

Taur – atentie la detalii

Nativii zodiei fac parte din categoria celor care nu vad padurea din cauza copacilor. Sunt atat de preocupati de detaliile estetice incat ignora imaginea de ansamblu. Sunt in stare sa se concentreze pe o singura planta sau pe o singura parcela de pamant in timp ce restul gradinii este lasat in paragina. Sunt gradinarii ideali, numai daca au in grija o singura planta sau o gradina foarte mica.319096

Gemeni – gradinaresc fara pasiune

Daca sunt obligati sa gradinareasca o vor face aproape perfect, dar fara pic de pasiune. Gemenii fac parte din categoria celor pentru care forma ideala de gradinarit inseamna sa mergi intr-un magazin mare de unde sa cumperi cele mai frumoase plante. Printre Gemeni se gasesc cei care cred ca practicul trebuie sa depaseasca regulile estetice asa ca, sa nu te mire daca vor avea in casa plante de plastic si hartie, care insa vor arata perfect.

Citeste si: Cum isi decoreaza casa fiecare zodie 319099

Rac – nu au inclinatii catre gradinarit

Nativilor acestei zodii nu le place sa gradinareasca. Din punctul lor de vedere este o pierdere de vreme. Vor fi interesati de spatii aliniate si organizate cu … pietris, nisip si dale. In gradina Racului de regula totul este acoperit cu beton. Daca sunt rugati, vor accepta cateva ghivece cu plante. Vor preferea mereu plantele viguroase, mari si verzi, care fac flori rar si nu au nevoie de grija.

Leu – gradinareste rar, dar bine

Nativii zodiei sunt foarte atenti cu gradina lor si sunt permanent preocupati sa arate perfect. Problema lor este ca ajung destul de rar sa stea in gradina. Vor fi insa cuceriti de cel care o sa ia in grija grdina lor, dar vor avea mereu ceva de spus, de comentat sau de cerut.319384

Fecioara – gradinarul perfect

Pentru nativii acestei zodii tot ceea ce tine de casa si gradina trebuie sa fie perfect, echilibrat si confortabil. Casa si gradina nativilor acesti zodii este un amestec de vechi si nou care tinde spre perfectiune. Daca ai in familie o Fecioara faci parte din categoria fericita care o sa aiba o casa minunata.

Citeste si: Cum aduci vara in casa in functie de zodie

Balanta – gradinarul practic

Pentru Balante gradinaritul este o chestiune care tine exclusiv de componenta practica si mai putin de detaliile esetetice. Gradinaritul este o activitate exclusiv estivala pentru Balante, astfel ca aceasta preocupare o sa fie doar un detaliu care tine de organizara si estetica generala a casei. Balantele vor avea insa plante in casa, iar spiritul lor practic le va orienta doar spre cele usor de ingrijit.319386

Scorpion – gradinaritul este un supliciu

Pentru acesta zodie gradinaritul nu exista. Vor sta cu placere la soare si vor profita de avantajele unei gradini, dar numai daca aceasta este in grija altcuiva. In casa si in balcon pentru nativii acestei zodii plantele sunt un moft care nu are nici o utilitate.

Sagetator – placere si pasiune pura

Nativii Sagetatori sunt printre cei care gradinaresc cu placere si pasiune. Nu sunt foarte abili, dar sunt perseverenti si au un simt estetic care salveaza mereu orice situatie. Stiu sa combine si se bazeaza foarte mult pe instinct si mai putin de instructiunile care insotesc plantele pe care le au in gradina lor. In casa Sagetatorului plantele sunt solutii estetice si nu o necesitate care imbunatateste viata.

Citeste si: Gura leului, planta nativilor din zodia Rac

Capricorn – gradina utila

Prin excelenta o zodie pragmatica si riguroasa, Capricornii vor avea mereu o gradina bine ingrijita, dar totul o sa fie in primul rand util si practic si abia apoi frumos si estetic. Nu sunt mari amatori de gradinarit, dar daca o fac, dovedesc seriozitate, iar rezultatele sunt frumoase.336356

Varsator – gradina boema si cocheta

Blanzi si visatori, gradina ingrijita de un Varsator o sa fie un loc boem si cochet. Sunt mari iubitori de natura si sunt mereu preocupati de respectul pe care il datoreaza naturii. Vor alege plante rezistente care nu au nevoie de chimicale si ingrasamant si vor folosi si refolosi tot ceea ce este in jurul lor pentru a face din gradina un loc special. Si le si iese!

Pesti – gradina unicat

Amatori de detalii abstracte, gradina ingrijita de un nativ din zodia Pestilor o sa fie un loc unic, irepetabil. Vor schimba mereu decorul gradinii si cu greu vor face fata pornirii de a nu multa din loc in loc ghivecele cu flori. La fel vor face si in casa, ceea ce nu este cea mai buna masura pentru unele plante care prefera stabilitatea. Oricum nativii acestei zodii au unele dintre cele mai frumoase gradini.

Sursa: quickandsimple

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply