Cum aduci primavara in casa in functie de zodie?

0

Primăvara dorința de a face ceva pentru casa ta este maximă, iar fiecare zodie resimte asta în mod diferit. Iată cum poți să aduci primăvara în casă în funcție de zodie.

Berbecprimavara in casa in funcție de zodie
Caută, cumpără și agăță un tablou nou, eventual abastract pe perete din hol. Îți va schimba toată casa. Îngrijește florile din casă cu maximă atenție. Dacă nu ai flori cumpără un bonsai.

Taur
Cumpără o lenjerie de pat în culori pastelate, eventual cu flori. Da! Meriți și o cuvertură este din catifea și prosoape noi!

Citeste si: Cum isi decoreaza casa zodiile de foc. Berbecul, Leul si Sagetatorul

Gemeni
Acordă atenție bucătăriei. Pune la punct bucătăria în cele mai mici detalii și investește în electronice noi. Dacă îți mai rămân bani cumpără o ferigă și plante de agățat pentru balcon sau terasă.

Rac
Casa Racului este refugiul lui! Schimă draperiile, perdelele și caută un lampadar nou! Da! Ai nevoie de o canapea nouă. Sau de o husă nouă cu imprimeu floral. S-ar putea ca asta să fie soluția perfectă.

Leu
Cea mai importantă încăpere din casă unui Leu este dormitorul. Deci adaugă ceea ce îți dorești de multă vreme în această cameră: un fotoliu și un lampadar.

Citeste si: Cum isi decoreaza casa zodiile de foc. Berbecul, Leul si Sagetatorul

Fecioară
Cumpără ceva alb și ceva rosu pentru casa ta. Fie că este vorba despre un covor nou, o canapea, sau doar un set nou de prosoape pentru baie ori bucătărie.

Balanța
Acordă atenție holului și balconului. În felul acesta casa ta o să fie perfectă. Flori și covoare noi. Un sfat: nu căuta flori perfecte și nu le arunca în clipa în care au o frunză galbenă!

Citeste si: Zodiile si casa lor

Scorpion
O oglindă în domitor este ceea ce te va face cu adevărat fericit. Nu contează ca regulile Feng Shui spun că oglinda nu are ce căuta în dormitor. Dacă ție îți place, înseamnă că ție îți trebuie!

Săgetător
Aruncă ce nu-ți foloșește și nu cumpăra nimic pentru câteva săptămâni. Fă ordine în zecile de suveniruri care stau răspândite prin casă și elimina câteva în fiecare zi.

Citeste si: Cum isi decoreaza casa zodiile de aer. Balantele, Varsatorii si Gemenii

Capricorn
Spală geamuri și pune perdele albe în toată casa. Fă-ți o gradină cu ierburi în bucătarie (dacă nu o ai deja).

Vărsător
Pune-ți în ordine biblioteca și modernizeaz-o puțin. Cărțile sunt foarte frumoase ca obiecte de decor, dar asta nu înseamnă că trebuie să steaîmprăștiate peste tot.

Citeste si: Care sunt plantele zodiei tale

Pești
Fă ordine. Nu trebuie să cumperi nimic. Poate doar flori proaspete. Ordinea și curățenia vor aduce primăvara în casă.

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply