Cum isi decoreaza casa zodiile de aer. Balantele, Varsatorii si Gemenii

0

Fiecare zodie are pasiunile și tainele ei, iar aceasta se vede în felul în care își decorează casa. Iată care sunt detaliile specifice și cum își decorează casa zodiile de aer. Balantele, Varsatorii si Gemenii.

zodiile de aer

Balanța are mari probleme când vine vorba despre decorarea locuinței pentru că este, fiind una din zodiile de aer, este veșnic nehotărâtă. Nu știe cum să își accesorizeze obiectele decorative cu restul elementelor din locuința însă este foarte creativă, iar rezultatul este de cele mai multe ori fascinant, chiar dacă nu respectă nici o regulă estetică.

Citeste si: Zodiile si casa lor

Când vine vorba de decorarea casei, Balanțele optează pentru lucruri cu adevărat frumoase că să dea senzația de eleganță. Piese de mobilier clasice, sunt marea lor pasiune pentru că stiu că acestea nu se vor demoda niciodată.

Vărsătorii sunt cei care au casa transformată în bibliotecă. Vărsătorul este însetat de cunoaștere și își transformă casă într-un muzeu sau într-o bibliotecă. Oriunde întorci capul în casă unui Vărsător există cărți sau opere de artă. Casa Vărsătorilor nu este foarte organizată și nici foarte bine pusă la punct, din punct de vedere estetic, dar este foarte plăcută, comodă, și plină de personalitate, astfel că erorile de decor nu se ma observă.

Citeste si: Cum isi decoreaza casa zodiile de pamant. Capricornul, Taurul si Fecioara

Carcateristic Vărsătorilor, una din zodiile de aer, este faptul că sunt adepții decorațiunilor antice și minimaliste, dar nu refuză nici gadget-urile de ultima generație.

Gemeni, ca zodii de aer ce este este adeptul“ simplitații și naturaleții. Gemenii nu pun foarte mult accent pe designul interior. Ei se simț perfect oriunde și găsesc confort și într-un cort amplasat în mijlocul naturii, dar și pe cea a unui dormitor de lux. De aceeea, atunci când vine vorba despre decorarea propriei locuințe, Gemenii încearcă să păstreze un aer simplu și natural, dar au abilitatea, ca nimeni altul să combine luxul și eleganța. Luxul caracterizează în special bucătăria și baia, cameră de zi și dormitorul fiind mult mai simple și mai apropiate de natură.

Citeste si: Care sunt plantele zodiei tale

Casa Gemenilor este decorată inteligent. Nu lipesc elementele care asigură confortul din nici un colț al casei, tipic pentru zodiile de aer.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply