Cum isi decoreaza casa fiecare zodie (II)

0

Continuam sa-ti prezentam caracteristicile in ceea ce priveste stilul si felul cum isi decoreaza casa fiecare zodie. Primele sase zodii le gasesti aici. Iata cum isi decoreaza casa fiecare zodie.

zodie (1)

Citeste si: Casa si zodia ta. Armonie in functie de semnul tau zodiacal

Pentru unele zodii decorarea locuintei este esentiala, pentru altele o aventura, iar pentru cateva decorarea case inseamna tranformarea acesteia intr-un loc comod si confortabil in care fiecare membru al familiei sa se simta bine.

Balanta este nativul vesnic nehotarat. Atunci cand vine vorba de amenajarea si decorarea locuintei, Balanta este mereu nehotarata. Nu stie cum sa isi accesorizeze obiectele decorative cu restul elementelor din locuinta insa este foarte creativa, iar rezultatul este de cele mai multe ori fascinant.

Citeste si: Cum aduci toamna acasa in functie de zodie

Scorpionul este nativul care iubeste arta si eleganta rafinata, uneori opulenta atunci cand vine vorba despre amenajari interioare. Nativii sunt preocupati de baie si pe camera de zi.

Sagetatorul este vesnicul colectionar. Acesta aduna tot felul de obiecte in casa pe care reuseste, cu un talent desavarsit, sa le pune in valoare si sa le combine intr-un mod cu totul special. Este mare amator de calatori, iar casa sa este deseori un jurnal de calatorie.

zodie (1)Capricornul este unul din nativii pentru care ceea ce se vede pe fereastra este mai important decat ceea ce este in casa. Capricornul nu este interesat atat de mult de amenajarea locuintei, cat este interesat de peisajul pe care locatia il ofera. Cu toate acestea, locuinta unui Capricorn este plina de lumina atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii. Culoarea preferata a Capricornului este verdele de aceea aceasta va domni in intreaga locuinta si va fi completata de plantele decorative si de micile gradini de interior.

Citeste si: Zodiile si casa lor

Varsatorul este nativul pentru care biblioteca este piesa de decor centrala din casa. Oriunde vei pasi in casa unui Varsator vei gasi o carte sau revistele preferate, ele fiind asezate langa canapea, pat sau in baie.

Pestii sunt cei care toata viata lor cauta locuinta perfecta si raman vesnic convinsi ca solutia perfecta este alta decat casa lor. Sunt perfectionisti si atunci cand isi amenajeaza locuinta si o fac cu simt de raspundere. Ei pun accentul pe confort si echilibru, caracteristici ce trebuie sa se regaseasca in fiecare camera a locuintei.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply