Casa si zodia ta. Armonie in functie de semnul tau zodiacal

0

Armonia este garantia fericirii, iar o casa in armonie cu semnul tau zodiacal este o casa in care te simti fericit. Afla ce reguli trebuie sa respecti pentru ca intre casa si zodia ta sa fie in armonie.

zodiac-signs1 - Copy (7)Berbec

Casa si zodia ta sunt compatibile daca alegi piese mari de mobilier. Nu te intereseaza aspectul ci calitate si confortul. In casa Berbecului sunt cele mai mari canapele si cele mai confortabile fotolii.

Taurul zodiac-signs1 - Copy (6)

Confortul este prioritatea ta. Poti face rabat la calitate de dragul confortului. Casa si zodia ta sunt in armonie daca utilul se impleteste cu placutul. Zodia este adepta materialelor naturale si a tonurilor de pamant: maro, negru, ocru si verde.

Citeste si: Zodiile si casa lor

zodiac-signs1 - CopyGemenii

Natura ta depinde de aer si lumina. Armonia intre casa si zodia ta inseamna o casa la inaltime sau macar o casa care sa aiba perspectiva si geamuri mari. Gemenii se simt bine intr-o casa luminoasa, cu multe ferestre. Casa si zodia ta sunt orientate spre socializare astfel ca nativii zodiei acorda atentie maxima camerei de zi.

Rac zodiac-signs1 - Copy (9)

“Mancarea este iubire!”, acesta este motto care ii guverneaza pe Raci. Astfel ca pentru ei armonia intre casa si zodie inseamna bucataria si camera de zi. Adora sa gateasca astfel ca nativii acestei zodii vor avea cele mai frumoase si cele mai practice bucatarii. Zona de socializare este la fel de importanta.

Citeste si: Gura leului, planta de gradina usor de intretinut

zodiac-signs1 - Copy (12)Leu

Luxul este al doilea nume pentru Lei. Nativii zodiei vor avea cea mai aspectuoasa casa. Armonia pentru ei inseamna o casa eleganta, mobila mereu noua si un stil personal. Ei sunt cei care vor mobila de marca, chiar daca uneori depaseste cu mult bugetul.

Fecioara zodiac-signs1 - Copy (4)

Nativii acestei zodii sunt adeptii stilului minimalist. Armonia intre casa si zodia ta inseamna ordine si cat mai multe spatii de depozitare. Lumina, culorile calde si dulapurile organizate sunt secretul fericirii pentru Fecioare.

 

Citeste si: Cum isi decoreaza gradina fiecare zodie

zodiac-signs1 - Copy (8)Balanta

Balanta este dependenta de arta, iar asta se vede in casa. Balantele prefera opere de arta unice, iar casa lor este una decorata in culori calde. Echilibrul este secretul armoniei intre casa si zodia ta.

Scorpionul zodiac-signs1 - Copy (2)

Intimitatea este prioritatea acestor nativi. Ei prefera o casa retrasa sau protejata de garduri. Sunt adeptii culorilor indraznete, sunt indragostiti de rosu, culoare care o sa fie prezenta din plin in casa acestor nativi.

 

zodiac-signs1 - Copy (5)Sagetatorul

Sunt mari amatori de experiente noi, astfel ca nativii acestei zodii vor inunda casa cu amintiri din calatoriile lor. Casa acestor nativi este o casa unica nu prin ansamblu, ci ca urmare a detaliilor. Casele lor seamna cu jurnalele de calatorie.

Citeste si: Cum aduci vara in casa in functie de zodie

Capricornul zodiac-signs1 - Copy (3)

Stilul nativilor din aceasta zodie este unul prin excelenta clasic, elegant si deseori sentimental. Armonia intre casa si zodia ta inseamna piese antice sau amintiri de familie, care pentru Capricorni sunt cele mai frumoase decoratiuni pentru casa.

zodiac-signs1 - Copy (11)Varsator

Atitudinea detasata de lume pe care o au nativii acestei zodii se manifesta si in casa lor. Pentru Varsatori conteaza sa aiba in buzunar cheile casei si mult mai putin ce se afla in casa. Armonia pentru ei inseamna o casa super-tehnologizata si functionala.

Pesti zodiac-signs1 - Copy (10)

Esenta nativilor din aceasta zodie inseamna o casa in care se poata deconecta de lume. Locul esential intr-o casa in care locuieste un Peste este baia si eventual gradina. Daca baia o sa fie mereu aranjata dupa ultima moda, gradina o sa aiba o mica piscina sau o fantana. Daca nu le are o sa vizese toata viata la ele cu ochii deschisi.

Sursa: yahoo

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply