Cum isi decoreaza casa fiecare zodie (I)

0

Cum isi decoreaza casa fiecare zodie? Daca accepti ca zodiile sunt, pana la urma, caracteristici de personalitate se poate spune ca exista elemente comune care sunt caracteristice mai multor persoane. De aici pana la a face o descriere tipica fiecarei zodii nu mai este decat un pas.

Cum isi decoreaza casa fiecare zodie (3)Iata cum isi decoreaza casa fiecare zodie. Ne gandim ca aceste detalii despre cum isi decoreaza casa fiecare zodie pot sa fie si o sursa de imaginatie si inspiratie.

Berbecul iubeste stilul minimalist. Nativii aflati sub incidenta acestui semn zodiacal urmaresc cu maxima atentie ca locuinta lor sa ramana una simpla. Designul minimalist este cel mai potrivit pentru Berebec care considera ca locuinta trebuie sa surprinda prin esenta. Pentru un Berbec dezodinea nu poate fi tolerata iar spatiul perfect organizat este politica lui cand vine vorba despre decorarea locuintei.

Citeste si: Cum isi decoreaza gradina fiecare zodie

Taurul iubeste stilul eclectic. In casa acestor nativi este un amestec de stiluri el fiind cel care alege elemente defintorii din mai multe stiluri. Cu toate acestea, Taurul va decora intotodeauna cu bun gust si va merge pe principiul elegantei. Un lucru este sigur: Taurii nu cunosc restrictii atunci cand vine vorba despre decorarea propriei locuinte.

Gemenii sunt caracterizati prin simplitate si naturalete, dar fara sa puna prea mult accent pe designul interior. Ei se simt perfect oriunde si intr-un cort amplasat in mijlocul naturii, dar si intr-un dormitor de lux. De aceeea, atunci cand vine vorba despre decorarea propriei locuinte, Gemenii incearca sa pastreze un aer simplu si natural pe care sa il imbine cu luxul si eleganta. Luxul caracterizeaza in special bucataria si baia, camera de zi si dormitorul fiind mult mai simple si mai apropiate de natura.

Citeste si: Casa si zodia ta. Armonie in functie de semnul tau zodiacal Cum isi decoreaza casa fiecare zodie (1)

Racul este mereu orientat spre modern, dar iubeste sincer eleganta clasica. Atunci cand isi va decora locuinta, Racul va incerca sa imbine intr-un mod creativ clasicul cu modernul, asa ca langa un element antic el va aseza un obiect modern. Designul pentru care Racul opteaza este unul elegant si chiar daca aceasta alaturare de elemente pare decat o simpla aglomeratie, ea nu este nici pe departe asa.

Leu acorda atentie maxima dormitorului. Pentru nativii acestei zodii domitorul este camere centrala din casa. Dormitorul este camera preferata pe care o amenajeaza intr-un mod deosebit. Mai mult decat atat, Leii privesc dormitorul ca pe o camera functionala deoarece aici se odihnesc si in acelasi timp se relaxeaza sau muncesc.

Fecioara este experta in Feng Shui. Nu exista nici un semn zodiacal mai pasionat de Feng Shui decat Fecioara. Fecioarele se afla in permanenta in cautarea echilibrului si a armoniei de aceea persoanele care se afla sub incidenta acestui semn zodiacal vor incerca sa isi decoreze locuinta urmand aceste criterii.

Continuarea si detaliile despre cum isi decoreaza casa fiecare zodie poti afla aici.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply