Negru, culoare elitista si confortabila pentru casa

0

Negru este confortabil şi binevenit în casă. Folosit cu atenție dă elegantă, rafinament şi plasiticitate decorului – fiind o culoare magică, care trebuie folosit în casă cu multă îndrazneală, în toate încăperile. Combinat cu nuanţe vesele, calde şi vii, negrul oferă adâncime, prestanţă, personalitate şi stil.
negru
Mereu orice negru pentru casă va avea darul de a personaliza locul şi sunt prima alegere când vine vorba despre amenajări interioare cu notă personală, unică.

Cum decorezi o camera alba?

Un decor reușit înseamnă uneori echilibru între alb și negru. O metodă este de a folosi suprafețe consistente de negru, într-un ansamblul luminos alb. Dacă optezi pentru negru că nuanța dominantă, alege texturi diferite și deschide masivitatea negrului cu accesorii albe sau colorate și finisaje din lemn deschis la culoare pentru podele.

Culorile casei tale iti dezvaluie personalitatea

Te poți juca cu imprimeurile geometrice. Pentru a potenţa efectul adauga pete de culoare intensă. Îți plac suprafețele mari de negru, însă nu vrei să pierzi din lumina? Combină o podea luminoasă cu pereți albi și adaugă masivitatea negrului în mobila.

Tendinte pentru culoarea peretilor

Un spațiu rece, cum este baia primeste o infuzie de personalite dacă vei folosi elemente combinate între alb şi orice alte nuané ]nchise la culoare.
Piese de mobilier negre într-un decor general în care predomină albul vor ieşi în evidenţă şi vor da strălucire pieselor neutre albe. La rândul lor mobila neagră împrumută strălucirea albului. Compatibilitatea este mereu perfectă şi pune în valoare notele de culoare.

Sursa foto: Haymes 2016 si Ikea

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply