Cromatica din casa

0

Cromatica din casă spune multe despre personalitatea locatarului. Culorile casei tale iti dezvaluie personalitatea pentru ca preferinta pentru o culoare sau alta este un detaliu care iti defineste personalitatea. Conform regulilor pe care cei mai multi dintre noi le respectam aproape instinctiv, dar in functie de preferintele noastre cromatice intr-o camera se folosesc, in general trei culori.

cromatica din casă (2)

  • Accesorii cu pasiune pentru case frumoase

Culorile casei tale si legatura lor cu personalitatea ta se refera in egala masura la culoarea dominanta, dar si la culorile care reprezinta alegerea ta pentru accentele de culoare.

Culoarea predominanta se regaseste in proportie de 60 la suta in camera, cea secundara in proportie de 30 la suta, este prezenta pe pardoseala, covor si draperii, completate de o culoare de accent care reprezinta 10 la suta din culorile casei tale.

Culoarea dominanta si cele care reprezinta accentele de culoare sunt culorile casei tale care iti dezvaluie personalitatea. În general, culoarea de bază este deschisă. Restul, ţine de alegerea proprietarului. Şi tocmai aceste alegeri pot spune multe despre personalitatea sa.

♦ Galben este una din culorile casei pentru persoanele idealiste si visatoare.
♦ Verde este culoarea care vorbeste despre o persoana echilibrata si relaxata.
♦ Turcoaz este una din culorile casei persoanelor care urmaresc stabilitatea si care sunt extrem de conservatoare.
♦ Albastru este culoarea care inspira incredere, loialitate, siguranta motiv pentru care este folosita in cabinete medicale, in firme care lucreaza pentru oameni si pentru care credibilitatea este esentiala.
Citeste si: O pata de culoare
♦ Violet este una din culorile casei pentru o persoana a carei personalitate este marcata vanitate.
♦ Maro este culoarea unui spatiu conservator, de incredere, dar si a unei personalitati de moda veche.
♦ Rosu este culoarea care tradeaza o personalitate impusivă, ambitioasa si energica.
♦ Roz este culoarea casei tale daca personalitatea ta este dominata de romantism combinat cu o nota de superficialitate.
♦ Portocaliu este culoarea care tradeaza un spirit de aventura.
♦ Gri este o culoare preferata de persoanele prevazatoare.
♦ Alb este culoarea casei tale daca personalitatea ta este una pura, dar orientata catre detaliile simple si placute ale vietii.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply