Combinatii de culori pentru camera copilului

0

Atunci cand te hotarasti sa amenajezi camera celor mici culoarea peretilor are un rol foarte important. Desigur, si in camera celor mari culoarea joaca un rol decisiv.

Odata cu cresterea celui mic si camera va suferi anumite transformari. Dar sa o luam cu sistematic cu inceputul.

Pentru fetite pana in 16 -17 ani

Noi iti sugeram sa incerci roz pentru pereti, combinat cu un tapet vasel, in aceeasi gama de culori. Asa vei avea efectul garantat si vei obtine o camera in spiritul copilariei. Cand cea mica va creste, poti avea norocul sa nu trebuiasca sa schimbi culoarea peretilor, caci fetele adora rozul.

Ce accesorii alegi

Ca si accesorii poti alege jaluzele colorate, in acelasi ton cu peretele – vor da spatialititate decorului si vor crea unitate intre celelalte obiecte decorative. In ceea ce priveste obiectele decorative, le potii alege in tonuri de rosu sau alb.

Pentru baietei pana in 16-17 ani

Iti propunem doua combinatii. Prima este alcatuita din albastru, verde si accente de rosu. Probabil esti reticent la aceste culori tari,insa noi te asiguram ca cel mic va fi incantat. Apeleaza la serviciile unui designer pentru a decora peretii in aceste culori, caci el stie cel mai bine cum sa le combine ideal.

A doua varianta este alcatuita din albastru si alb sau tonuri de crem. De exemplu un perete vopsit in albastru se combina perfect cu jaluzele/perdele crem si mobila de lemn nature si nu in ultimul rand mocheta intr-o culoare neutra – de exemplu gri. Asa iti va fi si tie mai usor sa o cureti, caci cel mic este la varsta la care nu este foarte atent cu lucrurile din casa si poate pata mocheta mai repede decat te astepti.

In final, nu uita ca orice combinatie de culori ai alege, aceasta trebuie in primul rand sa fie placuta ochiului si sa nu deranjeze.

Gasesti vopsea la: Policolor, Dufa, Apla.

Pentru mai multa inspiratie, arunca un ochi la galeriile foto atasate.


 

Articol EXCLUSIV online
Foto: Stock.xpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply