Cinci trucuri simple pentru a-ti infrumuseta casa, acum

0

architecture-1087820_960_720Casa ta are nevoie de un makeover? Este uimitor cât de repede se poate întâmpla asta. iată cinci trucuri simple pentru a-ti înfrumuseța casa, acum, pe loc!

Husa pentru canapea, scaune, fotolii. Acestea pot face diferența instantaneu. Există materiale, țesături și culori diferite și foarte multe opțiuni care fac posibilă orice reamenajare.

Trucuri si secrete pentru o casa decorata (de tine) profesionist

Perne aruncate pe canapea pot împrospata aspectul unei camere instantaneu. Alege culorile care completeaza ceea ce ai deja, sau încearcă nou un nou look. Aceasta este o modalitate foarte bună de a experimenta un nou aspect pentru cameră sau pentru casă. Alege culori exotice bogate și texturi care pot sugera un aspect marocan, sau un ton vesel și culori curate care schimbă tot aerul din casă.

Trucuri de decor pentru ghivecele de flori

Pereții joacă un rol important în casă, așa că nu le ignora. O fotografie, un desen, un tablou original, va transforma  camera. Caută poze de autori consacrați și vei avea o casa minunată! Nu trebuie să cumperi lucrări de artă, deoarece fotografiile vechi pot fi, de asemenea o soluție minunată. Nu ezita să grupezi mai multe imagini!

Lampadarul, abajurul, lampa din tavan și alte surse de lumină. Strategia este simplă. Scapă d eceea ce nu foloșești și schimbă ceea ce poate fi îmbunătățit. Un abajur nou poate schimba complet o casă.

Transformare in patru luni

O idee bună pe care o poți pune în aplicare este să elimini orice lucru care nu servește unui scop. Într-un spațiu mai mic, va trebui să  faci asta des, pentru că altfel te vei sufoca în propriile tale lucruri. Nu ține de piese de mobilier vechi, doar pentru ca le-ai avut dintotdeauna. În cazul în care acestea nu servesc nici un scop util în casă, renunță la ele.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply