Trucuri de decor pentru ghivecele de flori

0

trucuri de decor pentru ghivecele de flori (3)În casă fiecare detaliu conteaza, așa că aceste câteva trucuri de decor pentru ghivecele de flori sunt necesare, mai ales celor care iubesc florile din casă. Pentru iubitorii de flori un ghiveci frumos și bun este dificil de ales, dat aceste câteva trucuri de decor pentru ghivecele de flori pot să rezolve problema.

Un banal ghiveci din plastic sau teracotă, poate fi adus la viață cu câteva trucuri de decor pentru ghivecele de flori.

Citeste si: Totul despre ghivecele pentru plante

Dacă vrei să vopsești un ghiveci, întotdeauna acoperă pereții interiori cu folie de plastic, pentru că vopseaua să nu treacă prin pereți sau crăpături și să atace rădăcinile plantei. În plus acesta trebuie lăsat să se usuce bine și expus la lumina solara câteva zile, pentru ca toate substanțele toxice să fie anihilate.

Pentru a realiza un model folosește bucăți de bandă adeziva. Poți să colorezi un ghiveci cu un spray cu vopsea. Poți amesteca culorile și poți să faci apel la toate detaliile de imaginație. Banda adeziva se îndepartează numai după ce vopseaua se usucă complet.

Citeste si: Cele mai frumoase ghivece de flori

trucuri de decor pentru ghivecele de flori (2)Folosește ferigă că model. Puneți frunze de ferigă pe marginea vasului, vopsiți peste ele mișcându-le din când în când și obțineți un model inedit și mai ales natural. Foloșește pietre colorate, mărgele, cioburi de sticlă sau oglindă și bucăți de metal. Ideale sunt piesele de mozaic. Cele colorate pot duce la realizări spectaculoase. Le poți lipi cu un adeziv de calitate. Găsește un model propriu pe care să-l repeți pentru toate ghivecele de flori din casă.

Citeste si: Plante agatate in casa

De toate aceste trucuri de decor pentru ghivecele de flori pot beneficia toate recipientele fie că sunt din lut, plastic sau metal. De fiecare dacă operațiunile de decorare trebuie repetate, dacă este vorba despre vopsea, iar între etape lasă vasul să se usuce bine.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply