Canapeaua rosie. O provocare pentru casa ta

0

Canapeaua roșie este o provocare pentru casa ta, dar în egală măsură o oportunite pentru amenajarea interioară din camera de zi. Roșul este o culoare intensă, puternică, acaparatoare și, din anumite puncte de vedere, sălbatică pentru dacă este folosită în exces în casă, într-o amenajare neinspirată sau nepotrivită efectul nu este plăcut.  

canapeaua roșie

Cu toate acestea dacă o asociezi inspirat, canapeaua roșie poate să fie o revelație în camera de zi. Canapeaua roșie este foarte potrivită pentru camerele de zi medii și mici, pentru camerele luminoase cu ferestre mari și pentru cele în care piesele de mobilier sunt limitate la strictul necesar. Nu pune o canapea roșie într-o cameră aglomerată. Nu se potrivește.

Așează canapeaua roșie într-o cameră cu zugrăviți în alb, roz sau gri. Orice altă nunață pentru zugrăveală este nepotrivită pentru o canapea roșie. În camerele foarte mari, o canapea roșie se poate aseza pe un perete zugrăvit în culori închise, negru sau gri închis, dar soluția este bună doar pentru spațiile mari pentru că prin culoarea sa canapeaua va echilibra spațiile.

Canapeaua rosie se potrivește perfect cu podele de lemn clasice și este chiar recomandat să nu o sufoci cu covoare. În ceea ce le privește pe acestea din urmă covoarele dintr-o cameră în care se află o canapea de culoare roșie trebuie să fie simple, monocrome în ton cu nuanța pereților. Poți da volum și personalitate covoarelor folosind țesături speciale, mițoase pentru că se vor combina foarte bine și vor face decorul plăcut și fluid.

Nu te speria de culoarea intensă! Roșul este o culoare care se potrivește foarte bine cu toate nunațele metalice – ideal este cuprul și argintiul, dar se poate combina și cu accente de albastru, violet, verde. Pune în valoare canapeaua cu elemente de decor și nu uita de sursele de lumină care vor îndulci sau accentua nunațele.

Canapeaua roșie este o demonstrație de forță și personalitate în camera ta de zi, este un element de decor care va îmbrăca și colora nu doar camera în care se află, ci toată casa.

Sursa foto: thinkstockphotos.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply