Canapeaua albă, o soluție excepțională din toate punctele de vedere

0

Canapeaua albă pare o provocare pentru casa ta, dar cu toate acestea a alege o canapea albă este o soluție excepțională din toate punctele de vedere.

file9831347376219

Canapeaua albă nu este potrivită pentru orice decor, dar sunt câteva situații în care aceasta este cea mai bună soluție. Astfel o canapea albă este o soluție perfectă dacă ai un covor de dimensiuni mari și bogat în culori, pentru că astfel poți echilibra vizual spațiul. Poți să completezi canapeaua albă cu perne asortate cu paletă cromatică a covorului.

Un decor clasic este ideal pentru o canapea albă. Podelele din lemn închis la culoare sau parchetul negru sunt perfecte pentru o amenajare cu o canapea albă. Luminează decorul și pune în evidență podelele.

Atunci când alegi o canapea albă o poți completa cu fotolii cu printuri florale sau colorate. Efectul este foarte plăcut. În această situație trebuie să decorezi, în general fără prea multe alte detalii.

În cazul în care vrei să optezi pentru pereți cât mai colorați, mobilierul de culoare albă poate să deschidă cameră și să dea impresia de spațiu cât larg.

O canapea albă este ideală într-un living generos și foarte colorat, într-un ansamblu modern și vesel.

Pentru două stiluri contrastante în aceeași încăpere, de pildă modern versus tradițional, o canapea albă poate să fie piesă de echilibru. Această poate să rupă discordantă dintre un covor tradițional și o oglindă sofisticată, toată combinața fiind extrem de sofisticată, elegantă și plăcută vizual.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply