Canapele chic cu design de top

0

Canapele chic cu design de top – nelipsite din living, multe modele nu sunt doar oaze de relaxare ci se pot transforma în spații multifuncționale. Printr-o completare inspirată cu diferite accesorii sau prin combinarea mai multor module variate devin adevărate centre de confort și de întâlniri cu prietenii sau pentru o discuție de lucru informală. Îți oferim câteva exemple de canapele chic, cu design de top, recent lansate de branduri renume.

Citește și Living modern minimalist.

1. A fost creată ca un centru de confort, ce poate fi imaginat acasă, într-un lobby sau într-un foaier. Meet este o canapea foarte accesorizată, concepută de studioul Fattorini+Rizzini+Partners pentru brandul Offecct. Include o platformă pe care poți plasa o canapea, pufuri, măsuțe, jardiniere. Canapeaua se transformă foarte ușor din locul de relaxare dorit într-un spațiu select pentru o întâlnire de lucru informală. Poți afla mai multe detalii despre preț și achiziție pe www.offecct.se. Dimensiuni variate.

canapele chic
Compoziție din colecția Barcode de la Varaschin. Foto: www.varaschin.it

2.Colecția Barcode, de la Varaschin, propune compoziții flexibile, din formula in/out. Produsele, create de Alessandro Dubini, se disting printr-un design liniar, cu module din teck pe care se pot suprapune canapele, șezlonguri, console, măsuțe complementare etc. Cu ele se pot crea ansambluri diverse, în funcție de configurația spațiului disponibil. Dimensiuni variate. Află mai multe despre produse pe www.varaschin.it.

Citește și Canapeaua neagră, o soluţie extremă.

canapele chic
Canapea Nest, de la Artifort. Foto: Artifort

3.Romantică și seducătoare – Artifort a scos din nou la rampă una dintre creațiile sale etalon: canapeaua Nest, creată de designerul Pierre Paulin. Cu linii fluide, aspect ușor retro și cu alura unui cuib confortabil, canapeaua are corpul realizat din spumă Dacron, dispusă pe o structură metalică. Dacă o dorești pentru casa ta, o poți comanda la www.classicdesign.it. L 150 x l 89 x h 70 cm.

Citește și Masute in/out – modele de top.

Text: Lucian Dobraca. Foto: PR

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply