Living modern minimalist

0

Living modern minimalist – Un mod de amenajare minimalist poate părea auster, rece. Iată însă un exemplu în care piesele ce conferă căldură și spiritul convivial pot fi ușor inserate în decor. Ce ambient se potrivește cel mai bine cu un stil de viață dinamic, care prețuiește mult libertatea de mișcare? Evident, unul degajat și aerisit, modern și stilat, ce poate fi rapid transformat fără a neglija confortul și fără a părea într-un… perpetuu provizorat. Aici poți combina piese pline de eleganță și naturalețe cu obiecte sau finisaje mai degrabă funcționale.

Citește și Living masculin.

De exemplu, pardoseala este acoperită cu parchet ceramic, ușor de întreținut, dar aspectul imită foarte bine lemnul nobil. Lemnul masiv este la loc de cinste, iar masa impunătoare din lemn indică faptul că, în pofida unui decor lipsit de ornamente, mesele în familie sau în compania oaspeților sunt momente de o valoare indiscutabilă. Ideea se poate accentua cu un panou de fotografii cu amintiri sau locuri memorabile.

Living modern minimalist
Găsești piese de mobilier moderne, funcționale și minimaliste în ofertele cu creații ale designerilor din țările nordice. În același spirit, poți alege pentru pardoseală parchet ceramic, ușor de întreținut, cu aspect ce imită nervurile lemnului. În imagine: model din colecția Travel, de la Ceramiche Supergres, disponibil prin Edil-Italy. Foto: Edil-Italy

Citește și Living cu lemn pe tavan și aer de mansardă.

Spațiul interior dintr-un living modern minimalist poate fi reconfigurat fără mare efort, asemenea unei scene pe care sunt posibile mai multe scenografii. Scaune pliabile, măsuțe cu alură slim, un lampadar „teatral“, câteva perne decorative, un ghiveci sau un cuier deco sunt obiecte ușor de deplasat, pentru a crea un spațiu extins, cu multiple utilizări, luminos și aerisit. Acesta te îmbie la destindere, fără a-ți îngrădi o minimă mobilitate, cu schimbări comode de poziție și de perspectivă vizuală.

Citește și Living modern vitrat.

Amenajează un living modern minimalist, elegant, dar degajat și rafinat, fără ostentație!

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 6/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply