Living modern vitrat

0

Living modern vitrat – Amenajările croite pe tipare moderne, unde excesul este înlăturat și înlocuit subtil de intervenții rafinate, beneficiază de prezența obiectelor inedite, cool sau pline de umor.

Foto: Gervasoni
Foto: Gervasoni

Living modern vitrat – Atmosferă ce emană serenitate aducând în context piese atipice, cu detalii ne-așteptate, poate fi obținută prin alegerea in–spi-rată a elementelor. Evidențiază pe cât posibil efectul unui spațiu amplu folosind tonuri luminoase pentru pereți și tavan. Un truc îl reprezintă renunțarea la draperii sau la perdele, lăsând la vedere suprafețele vitrate. În acest caz, pardoseala se va bucura de prezența placărilor ceramice cu rosturi invizibile și finisaje ce imită lemnul deschis la culoare. O altă variantă este o pardoseală din vopsea epoxidică, într-o nuanță albă sau gri.

Foto: Gervasoni
Foto: Gervasoni

Living modern vitrat – Alegerea unui covor cu model geometric simplu, în tonuri similare cu restul obiectelor, delimitează vizual zona și oferă intimitate unui colț de lectură sau de relaxare. Pentru că sunt vedete într-un astfel de cadru, piesele de mobilier cu design îndrăzneț sunt bine-venite. Alege un day bed în locul clasicei canapele și o comodă cu suprafețe capitonate cu fetru, ce imprimă căldură unei amenajări preponderent reci. Detaliile neașteptate pot fi discrete, însă de efect. Spre exemplu, expune tablourile pe o poliță în loc să le atârni direct pe perete sau optează pentru o măsuță cu aspect retro, acum foarte la modă.

Text: Maria Stănescu      Foto: PR
Articol preluat din revista Casa Lux, nr. 08/2015.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply