Living cu lemn pe tavan și aer de mansardă

0

Living cu lemn pe tavan și aer de mansardă – Configurația casei te poate ajuta să obții o amenajare ieșită din tipare. Un living cu lemn pe tavan, cu aer de mansardă, va fi original, șarmant și primitor. Pentru a te bucura de el, nu acoperi grinzile din lemn sau părțile cu aer industrial din construcția inițială.

Citește și Culorile ideale pentru living.

Profită de unele părți din structura casei și adu-le inspirat în decor! Pentru bârnele din șarpanta acoperișului nu trebuie să cauți soluții de camuflare discrete și estetice, indiferent de stilul de amenajare. Atribuie-le mai degrabă un rol major în scenografie și consideră-te privilegiat că poți conferi mult șarm ambientului cu ajutorul lor.

Citește și Living masculin.

Poate ești tentat să crezi că bârnele din lemn masiv sunt compatibile mai ales cu un stil rustic, tip chalet sau casă de vacanță. Cele două ipostaze îți arată că sunt potrivite în contexte moderne variate.

living cu lemn
Creează o paralelă cromatică între tavan și pardoseală! Foto: BoConcept

În primul caz, lemnul bârnelor, al stâlpilor și al pardoselii, finisat uniform în nuanțe calde, de miere, se potrivește foarte bine cu stilul vesel și fresh al mobilierului și al decorațiunilor. În al doilea caz, acesta este folosit pentru o amenajare sobră, în stil industrial sau scandinav.

Lemnul bârnelor este finisat aici în culori închise, contrastul cu tavanul este estompat, iar combinarea cu ramele spațiilor vitrate, cu suprafețe din cărămidă și cu mobilierul minimalist creează un ambient deopotrivă elegant și original.

living cu lemn
Nu ezita să combini lemnul, chiar și cu finisaje aparent rustice, cu interioare în culori vesele. Foto: Sancal

Grinzile din lemn se pot exprima în avantajul tău! Compune un living cu lemn pe tavan și aer de mansardă!

Citește și Idei simple pentru o sufragerie mică.

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 3/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply