Masute in/out – modele de top

0

Masute in/out – model de top. Vremea plăcută îți permite încă să-ți petreci timpul atât în interior, în confortul livingului, cât și la exterior, pe terasă, cu priveliștea grădinii înveșmântată în culorile toamnei. Multe piese de mobilier pentru terasă sunt aproape de iernare, când vor fi depozitate în alte spații sau vor fi înghesuite prin colțuri. Noi îți amintim că poți încerca un aranjament mai suplu, cu piese de mobilier ce pot fi plasate deopotrivă în living sau pe terase. Așa sunt, de exemplu, măsutele in/out, unele banchete, eventual canapele compacte din materiale rezistente. Acum îți propunem patru masute in/out, care pot migra sezonier între covorul din living și terasă sau verandă. Sunt modele de top, lansate recent de designeri de prestigiu.

Citește și Accesorii colorate pentru pauza de cafea.

1.O invitație de nerefuzat. Un ceai este bine-venit oricând, mai ales dacă poate fi savurat în grădină sau pe terasă. Și cum ceaiul face un tandem perfect cu un biscuit, ai la dispoziție măsuța Tea Time, concepută de Gianni Arnaudo pentru brandul Slide. Este realizată din polietilenă, mobilă grație rotilelor pivotante și potrivită pentru amenajări indoor/outdoor. O găsești la www.camera107.ro, cu prețul disponibil la cerere. L 100 x l 80 x h 8 cm.

masute in/out
Măsuța Tea Time, concepută de Gianni Arnaudo pentru brandul Slide. Foto: Slide

2.Longilină și promptă la servire. Mesele din seria Container Table, realizate de Marcel Wanders pentru brandul Moooi, corespund unui sistem multifuncțional, optim pentru spații restrânse. Modelul 10030 e compus dintr-un blat rotund, din HPL, și un picior din lemn masiv de stejar, în care se pot introduce pietre sau apă, pentru stabilitatea mesei. Disponibil prin Moir. Diametru 30/70 x h 100 cm.

Masute in/out
Masă din seria Container Table, realizată de Marcel Wanders pentru brandul Moooi. Foto: Moir

Citește și Decor pentru o verandă de vis.

3.Minimalistă și senzuală. O nouă creație a inventivului designer Karim Rashid ne uimește cu designul fluid și organic. Creată pentru brandul Slide, măsuța Sloth este realizată din poliuretan rigid și poate fi folosită deopotrivă în spații interioare și exterioare. Are dimensiunile L 121 x l 81 x h 33 și poate fi comandată prin www.camera107.ro.

Masute in/out
Măsuța Sloth, realizată de designerul Karim Rashid pentru brandul Slide. Foto: Slide

4.Exotică și misterioasă. Măsuța Hudson, compactă și elegantă, te va însoți oriunde pe terasă sau în interior. Concepută de Virginia Harper pentru brandul Poltrona Frau, este o reinterpretare modernă a cutiilor chinezești. Într-un dozaj echilibrat, alternează suprafețele pline cu cele dantelate din metal și piele. Disponibilă prin Nobilis. L 42 x l 36,5 x h 38 cm.

Masute in/out
Măsuța Hudson, concepută de Virginia Harper pentru brandul Poltrona Frau. Foto: Moir

Selecția de masute in/out poate fi completata cu alte modele, prezentate in paginile revistei Casa Lux, în fiecare număr, la rubrica “Tendințe”.

Citește și Amenajare outdoor cu influente exotice.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply