Aranjamente cu oua de Paste

0

Se spune ca muzica face tonul deci aceste aranjamente cu oua pentru Paste te pot ajuta sa dai atmosfera de sarbatoare in casa si pe masa de Paste. Detaliile, ca de fiecare data sunt cele care conteaza si cele care fac diferenta intr-o amenajare banala si una realizata cu stil, gust si imaginatie. Toate acestea au mai multa importanta decat materialele folosite.

Pentru a realiza aranjamente cu oua pentru Paste nu este nevoie de cine stie ce detalii. Iata dovezile (realizarile) noastre.

Aranjamente cu oua de Paste (2)

Iarba veritabila, pene, oua galben-aurii pestrite, flori si un banal carton pentru oua. Acestea sunt elementele de care ai nevoie pentru a face acest aranjament cu oua pentru Paste. Este evident ca nu-i nici o filozofie si este foarte usor de realizat. Alege un carton de oua frumos si, daca vrei sa faci ceva cu totul special il poti vopsi in alb sau un gri perlat. Culoarea oualor poate varia de la galben la albastru sau rosu, dar asorteaza culoarea florilor cu acestea.

Aranjamente cu oua de Paste

Un carton de oua, oua colorate, flori si iarba. Poti merge pe varianta de aranjament cu oua ca si cea din imagine unde s-a folosit iarba artificiala, sau poti alege iarba veritabila, din curte, la fel si pentru flori. Poti pune flori de hartie (pe care sa le confectionezi impreuna cu cei mici sau sa le decupezi de pe o hartie de ambalaj) sau flori adevarate. Parerea mea este ca merg mai bine cele din hartie sau realizate din alte materiale, si asta doar pentru ca florile adevarate se vor ofili repede.

Aranjamente cu oua de Paste (3)

Un cos de nuiele, muschi verde, paselute si oua in culori pastelate. Restul detaliilor acestui aranjament cu oua,  tine de capacitatea ta de a combina toate aceste deralii. Paseluta poate sta intr-un ghiveci mici iar muschiul stropit cu apa va rezista verde si proaspat mai multe zile. In loc de panselute poti sa folosesti grau verde incoltit sau o bucata de sol cu iarba verde. Va rezista suficiente zile pentru a mentine acest aranjament cu oua de Paste mai multe zile.

Toate aceste idei sunt doar propuneri. Le poti combina, asocia si poti realiza dupa gustul si inspiratia ta aranjamente cu oua de Paste cu ceea ce ai prin casa.

Spor si sarbatori cu bine!

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply