Simplitatea decorului de Paste

0

simplitatea
Pastele este o sarbatoare sobra, mai putin plina de festivism, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa pui suflet si sa nu ai grija ce decoratiuni alegi pentru aceasta perioada speciala. Ai la  indemna flori de toate culorile, pe care le poti combina in fel si chip, iar frumusetea lor in sine este un ideal decor pentru paste si pastreaza nota de simplitate si eleganta pe care o cere aceasta sarbatoare.

Poti folosi in fel si chip ouale colorate pentru Paste ca decor pentru casa. Daca tot am inceput cu proverbe tine mine sa nu pui toate ouale in acelasi cos! Exact aceasta este si ideea pentru simplitatea decorului de Paste. Foloseste vase mici in care sa asezi doar cateva oua. Imprastie vase cu oua colorate prin toata casa si vei avea parte de frumusetea si simplitatea decorului de Paste.

Cateva oua colorate alaturi de un ou decorat special in altfel decat modul traditional pot da un farmec cu totul special si sarbatorii pascale si casei tale.

Ideea cuceritoare sunt colacii cu oua si graul incoltit. Sunt semne traditionale, ale continutiatii si renasterii si sunt extrem de elegante si decorative. Pune grau la incoltit in vase mari cu gura larga. Imbraca frumos vasul (in iuta sau in panaza de sac pentru o imagine cat mai rustica) sau lasa-l asa cum este daca este unul special si elegant. Adauga oua rosii, dar numai cateva si vei avea parte de cele mai placute, mai simple si mai frumoase decoratiuni pentru Paste.

Graul incoltit este unul dintre cele mai frumoase, mai simple si mai firesti elemente de decor pentru Paste. Nu exita deci sa-l folosesti si mergi pe solutia eleganta oferita de simplitatea decorului de Paste!

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply