Amenajari de gradina pentru Paste

0

Amenajari de gradina pentru Paste (5)

Daca curtea casei trebuie amenajata de Craciun, exista solutii si idei de amenajari de gradina si pentru Paste. In primul rand si una si alta din sarbatori au ca esenta lumina. Lumina care invinge intunericul, tot asa cum viata invinge moartea.

Iata cateva idei de amenajari de gradina pentru Paste.

Unele din ghirlandele luminoase folosite pentru Craciun pot fi foarte bine folosite si ca elemente de deoc pentru gradina, de Paste. Stelutele de Craciun trebuie doar inlocuite cu oua sau iepurasi… Ideea este ca nu te opreste nimic sa pui ghirlande luminoase in pomi, asa cum sunt! Oricum pomii sunt verzi….

Amenajari de gradina pentru Paste (2)

Lumarile decorative sunt o alta solutie. Le poti adapta la acest moment adaugand un iepure. Iepurii de cauciuc, sau iepuri de lut pictati sunt elemente perfecte. Organizeaza un loc cu iepuri un cos cu oua sau un ou mare si gata! Adauga lumanari de gradina si esti in paradis!

Amenajari de gradina pentru Paste (3)

Pune oua de plastic in pomi. Exista chiar acest obieci de a agata oua in pomi tot asa cum se agata globuri in brad, iarna. In magazinele de decoratiuni se gasesc deja oua din plastic de 15-20 de centimetri inaltime care sunt iluminate cu leduri. Sunt economice, nu consuma mult curent, asa ca poti strecura cate mai multe prin gradina ta.

Amenajari de gradina pentru Paste

Jucariile copilului tau pe care acesta le-a uitat in cutiile din pod sau in cele de sub pat sunt detalii perfecte pentru a decora gradina, chioscul sau veranda. Putin inseamna intotdeaua mult, asa ca nu-i nevoie de multe elemente. Cateva detalii care sa colorze si sa dea farmec gradinii tale. Nici nu-ti imaginezi cat pot sa fie de simpatice jucariile in decorul din curte! Incearca!

Tu ce alte idei ai pentru a amenajari de gradina pentru Paste? Asteptam sa ne spui si noua!

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply