Amenajare cu oglinzi. Ametitoare si indrazneata

0

Oglinzile sunt miraculoase și au un rol fabulos în orice casă, în orice loc din casă. Ideea pe care trebuie să o iei în calcul este aceea de a găsi oglindă potrivită pentru fiecare din pereții din casă. Principiul de bază este că nu se poate să existe casă fără oglinzi.  

broste winter _R5A5132 (2)
foto: www.brostecopenhagen.com

În plus nu există prea multe oglinzi după cum nu există o oglindă nepotrivită pentru locul în care a fost aleasă pentru că oglindă înnobilează orice loc, da strălucire, eleganță, stil și personalitate.

O casă se poate schimbă total folosind doar câteva oglinzi, iar orice amenajare cu oglinzi o să fie reușită dacă respecți câteva reguli simple.

♦ Folosește oglinzi cu dimensiuni egale, dacă vor avea râme diferite.
♦ Nu este greșită nici ideea de a folosi mai multe oglinzi identie grupate. Le poți pune simetric sau asimetric.
♦ Oglinzile mari sunt fabuloase și pot completă o cameră, o pot lumina, pot ține loc de piese de mobilier și o pot transformă în cameră prințesei.

the white company Portland Wall Mirror - GreySP13_POFOM_15_L
foto: www.thewhitecompany.com

♦ O oglindă în dormitor este magică. Nu spun mai mult că nu se potriveste ceea ce vreau să spun cu stilul acestui articol, dar nu există dormitor în care să aibă loc momente fierbinți dacă nu are o oglindă.
♦ Poți să folosești oglinzi asimetrice, exagerate, mari dacă găsești un element central esențial comun pentru toate acestea. O oglindă face minuni! Ține minte asta!

pottery barn ken-fulk-federal-mirror-l
foto: www.potterybarn.com

♦ Rama este esențială pentru o oglindă. O oglindă transformă o cameră, iar ramă unei oglinzi transformă oglindă, deci o ramă bine aleasă poate transformă o bucată de oglindă într-o operă de artă.
♦ Rama este cea care face oglinda, dar la fel de important este că rama pe care o are oglinda să se vadă. Contrastul între rama oglinzii și peretele pe care se află oglindă este esențial pentru a atinge scopul urmărit și a realiză o amenajare cu oglinzi. Una amețitoare și îndrăzneață.

În loc de final: pune oglinzi pe pereți!

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply