Cum decorezi casa cu oglinzi

0

decorezi casa cu oglinzi (3)Am mai vorbit despre cum decorezi casa cu oglinzi, si o vom mai face. Asta pentru ca oglinzile sunt una dintre cele mai utile instrumente atunci cand vine vorba despre decorarea camerei. Este lege: o camera plictisitoare capata stralucire prin simpla amplasare a unei oglinzi. Apoi, o camera se modifica prin jocul de lumini si umbre pe care il aduce o oglinda.

Este o arta la indemna oricui si este foarte simplu sa decorezi casa cu oglinzi.

Citeste si: Cum cureti o oglinda

Toata lumea stie ca o oglinda face o camera sa para mai mare, mai luminoasa, mai eleganta. Francezii au fost cei care au folosit pentru prima data, in mod intens, oglinzile in decorarea incaperilor. Ei au fost cei care au pus oglinzi imense pe pereti, si tot ei au schimbat sticla usilor cu oglinda.

Iata cateva sfaturi despre cum decorezi casa cu oglinzi.

Oglinda o fereastra de interior. Este esential locul in care asezi oglinda raportat la fereastra. Locul ideal este pe peretele opus pentru ca in felul acesta oglinda o sa reflecte fereastra.  O poti pune si pe peretii lateriali ai ferestrelor, dar la distanta suficient de mare pentru a reflecta lumina naturala. In felul acesta faci un joc de lumini si camera devine mai luminoasa.

Citeste si: Detaliile care fac diferenta

decorezi casa cu oglinzi (1)Centrul de interes al camerei. Oglinda poate sa devina locul de interes al camerei. Pentru aceasta conteaza atat marimea oglinzii cat si rama acesteia. Oglinzile ovale sunt o buna alegere, dupa cum si cele care sunt asezate alaturi si o buna metoda sa decorezi casa cu oglinzi.

Oglinzile sunt recomandate in spatiile inguste, mici si in cele care sunt slab luminate. O oglinda mare are ca efect dublarea spatiului. Acesta este motivul pentru care sunt ideale in hol, necesare in baie si recomandate in camerele mici. In mod cert, in casa oglinzile sunt fermecate.

Citeste si: Oglinda din baie. Sfaturi utile

Rama unei oglinzi este esentiala. Foloseste rame de lemn, sau metalice, dar mereu in ton cu restul decorului din camera. O rama impodobita pune in valoare si oglinda si camera in care aceasta se afla. Oglinzile asezate in grup  sunt singurele care nu au nevoie neaparat de o rama.

Sursa: homechunk.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply