Oglinda din baie. Sfaturi utile

0

Oglinda din baie indeplineste doua functii. Una practica si una decorativa. Ca sa le imbini in mod placut si util pe amandoua trebuie respectate cateva conditii: dimensiunea, forma, la care se adauga elementele de decor suplimentare ale oglinzilor.

oglinda din baieDimensiunea pentru oglinda din baie este esentiala. O oglinda mare o sa mareasca spatiul, dar trebuie sa gasesti locul potrivit pentru montarea ei. Oglinda din baie trebuie pusa pe un perete unde functionalitatea ei sa fie maxima.

Citeste si: Cum luminezi o camera intunecoasa

Forma aleasa pentru oglinda din baie trebuie sa fie in acord cu restul obiectelor de mobilier din incapere. Aceasta este solutia cea mai des aplicata, dar poti sa optezi si pentru o oglinda inedita, total diferita. Poti sa alegi si o oglinda formata din mai multe bucati.

Exista astfel de modele care au forme patrate, dreptunghiulare sau neregulate. O oglinda formata trei-patru parti neregulate poate fi o alegere buna daca vrei sa aduci o nota nonconformista intr-o baie banala.

Oglinda din baie cu rama

Poti sa optezi si pentru un ansamblu cu oglinda si masa de toaleta, cu dulapioare bine compartimentate.

oglinda din baieCiteste si: Amenajarea baii. 3 piese de mobilier cu efect spectaculos

Un alt criteriu este rama. Poti alege ca oglinda din baie sa aiba o rama lata, colorata sau sa fie simpla, fara rama. Exista numeroase variante de rame pentru oglinda de baie, unele foarte simple, altele cu modele sau chiar pictate. In ceea ce priveste materialul, poti opta pentru o rama de lemn, plastic, aluminiu sau crom.

oglinda din baie

Citeste si: Amenajarea baii. Fototapet intr-o baie mica

Oglinda din baie cu rama venetiana completeaza si da clasa unei bai, iar o rama din lemn colorat face baie vesele si primitoare. Pentru o baie moderna, contemporana, poti sa alegi o rama neagra. Daca vrei sa luminezi baia, opteaza pentru alb sau argintiu.

Citeste si: Oglinda fermecata de acasa

Atentie insa, daca albul predomina in toata baia, faianta, gresie, o oglinda cu rama de aceeasi culoare este banala, iar o rama colorata este cea mai buna solutie.

Sursa foto: homedit

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply