Amenajarea baii. Fototapet intr-o baie mica

0

Cautam solutii utile si de efect pentru amenajarea baii mici, in mod special. Toate solutiile se adapteaza usor si in amenajarea unei bai mai generoase, din punct de verede al spatiului, iar principiile raman identice.

amenajarea baii

Oglinzile raman prima alegere pentru o baie mica, iar imediat dupa vine fototapetul. Interesul pentru amenajarea baii trebuie sa fie maxim, baia fiind unul din locurile importante ale casei.

Nu conteaza daca baia este mica, pentru ca o alegere potrivita a accesoriilor, amplasarea lor, precum si culorile, dar si iluminatul, aduc confortul vizual necesar.

Kids-Bathroom-Wallpaper-Design1

Fototapetul pentru amenajarea baii poate sa-ti dea senzatia de spatiu, poate aduce culoare si echilibru unei bai mici.

Daca alegi aceasta solutie pentru amenajarea baii, ea trebuie sa vina impreuna cu un mobilier de dimensiuni mici, dar multifunctional si o foarte buna iluminare.

BathroomCiteste si: Imbunatatiri eficiente si accesibile pentru baie

Fototapetul nu excude oglinzile din baie, ba chiar din contra. Cele doua elemente se potrivesc bine cu amendamentul ca trebuie pozitionate corect unul fata de altul. Trebuie evitat ca oglinda sa reflecte fototapetul.

Culoarea predominanta din tapet trebuie sa fie culoarea baii pentru a exista armonie cromatica si continuitate.

O varinata de tapet cu dungi colorate se combina foarte bine cu o etajeta colorata, in nuantele tapetului.

Citeste si: Baie amenajata in stil Feng Shui

Fototapetul peisagistic trebuie sa se continue in culorile baii pentru ca in felul acesta rezultatul este echilibrat, iar efectul de marire a spatiului,  real.

Tapetul poate sa fie si un detaliul care separa zonele din baie.

Fototapetul peisagistic merge bine pe pertele baii, iar o bucata de tapet cu model floral este potrivita pentru a echilibra o baie mica.

Sursa: jtinterior.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply