Amenajarea baii. 3 piese de mobilier cu efect spectaculos

0

Amenajarea baii este esentiala pentru confortul si stilul casei tale. Nu este nevoie de sume mari pentru a avea o baie frumoasa, iar cele 3 piese de mobilier cu efect spectaculos si sfaturile noastre sunt idei binevenite.

amenajarea baii

Nu face greseala sa cheltuiesti sume mari pentru amenajarea baii. Foloseste vopselurile si materialele pe care le-ai folosit pentru decorarea casei. In fond, baia este o continuare a casei care trebuie sa se integreze in restul casei.

Baia nu trebuie sa fie neaparat…. baie. Incearca sa privesti acest loc privat ca fiind o alta camera a casei. In consecinta la amenajarea baii foloseste piese de mobilier vechi reconditionate, sau piese de mobilier care nu si-au mai gasit locul in casa.

Un tamplar bun poate transforma o masa veche intr-un excelent suport pentru chiuveta de la baie. Efectul este desavarsit, investitia minima si vei avea mobilier de baie de inalta clasa.

Materiale naturale pentru amenajarea baii

Un corp vechi de dulap poate sa fie locul ideal pentru cosmeticele din baie, pentru prosoape si alte obiecte care au nevoie de un spatiu de depozitare.

Si aici interventia unui tamplar bun este esentiala, dar rezultatul final este laudabil.

amenajarea baiiCiteste si: Idei pentru bai mici

Baia, mai mult ca alte locuri din casa, are nevoie de materiale rezistente si de calitate.

Cele mai bune pentru amenajarea baii sunt materialele naturale. Evita culorile despre care se spune ca sunt la moda, dar si capriciile legate de gresie, robinete si alte accesorii. Elemente clasice, gresia simpla, culorile calde, dar neutre, cazile clasice, albe, eventual cu picioare sunt cele care vor fi mereu pe val.

Amenajarea baii nu trebuie sa tina cont de tendite, ci sa fie confortabila, practica si cat mai curata cu putinta.

Citeste si: Ce tip de cada alegi in baie?

Oglinzile inramate si bine sigilate pentru a nu se degrada in timp din cauza aburului au un efect spectaculos in baie. Nu sunt o investitie mare, dar pot sa schimbe complet o baie.

Oglinda este obligatorie in amenajarea baii, dar nu te limita la clasica oglinda plasata deasupra chiuvetei. Se poate mult mai mult de atat!

Sursa: Home Ideas

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply