Ce tip de cada alegi in baie?

0

Daca ai spatiu suficient in baie, atunci poti sa optezi pentru o cada in care sa te relaxezi la sfarsitul fiecarei zile. Ce model se potriveste insa in baia ta?

• Cada din fonta: Este costisitoare si foarte grea. Daca preferi obiectele de antichitate, atunci pretul unei astfel de cazi creste. In plus, este un simbol al elegantei si al bunului-gust in orice baie.
• Cada moderna: Spre deosebire de cele din fonta, aceste modele sunt mai usoare, in general fabricate din plastic, acril sau otel. Designul este variat si poti alege in functie de preferinte si de spatiul disponibil in baie. Opteaza pentru cada ovala, pe colt, dreptunghiulara sau patrata si nu uita sa asortezi robinetele si garniturile de jur imprejur.
• Cada circulara: Este intr-adevar o dovada a rasfatului de care vrei sa ai parte intr-un astfel de model de cada, insa trebuie sa dispui intr-adevar de o baia spatioasa. De aceea, daca locuiesti la bloc este mai putin probabil sa ai loc pentru aceasta optiune.
• Cada pentru spatii mici: Reprezinta optiunea pentru o baie ingusta, mai ales daca alegi un model care sa se incadreze la fix. Este ideal ca o astfel de cada sa preia formatul spatiului destinat instalarii sale, de aceea masuratorile sunt esentiale inainte de a o cumpara. In plus, accesoriile contribuie si ele la exploatarea spatiului intr-un mod ingenios. Este vorba de rafturi atasate sau suporturi pentru prosoape deasupra cazii.
• Cada obisnuita: Cel mai frecvent intalnit model de cada este cel dreptunghiular, nu foarte scump, dar care nu poate multumi criteriile celor care vor sa se relaxeze in baie ca la spa.
Poti gasi diferite modele de cada aiciaici sau aici.

Sursa: Homedit
Text: Alexandra Badita
Foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply