Vară, soare și bună-dispoziție în camera copilului

0

Ce ar fi ca cel mic să se bucure de toate acestea nu numai când afară sunt 30 °C, ci în orice anotimp? Lămâiul este un excelent laitmotiv al decorului, pe baza căruia poți creiona un univers energic, vibrant, plin de optimism și voie bună. Camera copilului va arăta desprinsă din cele mai însorite și exotice peisaje.

camera copilului - Lemon Grove

Tapetul și draperiile din imagine aparțin brandului de Gournay, disponibil prin magazinul La Maison. Tapetul este din mătase și costă  4.736 lei/rolă (L 213 x l 90 cm).

Dacă ai la dispoziție o cameră de mari dimensiuni, atunci poți finisa toți pereții cu un tapet cu lămâi. În schimb, dacă încăperea nu este așa spațioasă, limitează-te la un singur perete. Mai departe, coordonează imprimeul și alege o draperie cu același pattern, iar camera copilului va fi definită de armonie. Poți alege și câteva accesorii galbene, cum ar fi lustra, pernele decorative sau lenjeria de pat, iar piesele de mobilier trebuie să fie albe sau într-o culoare des­chisă, neutră, în acest fel echilibrându-se decorul. Fiindcă este vorba despre o cameră de copil, este recomandat să alegi finisaje și materiale cât mai eco, naturale, fără compuși chimici. În ceea ce privește pardoseala, cel mai bine este să alegi un covor sau o mochetă din lână 100%. Nu uita să lași spațiul cât mai liber și să te limitezi la strictul necesar când vine vorba de mobilier, pentru ca cel mic să aibă unde să se joace și să-și etaleze jucăriile.

camera copilului - tapet Lemon Grove

Pe lângă zona de dormit, amenajarea unui colț de relaxare destinat părinților este necesară atunci când vorbim de camera unui bebeluș. Fotoliul și taburetul au un pattern discret, în contrast cu tapetul foarte animat.

 

Foto: Christopher Stark

Designer: Dina Bandman Interiors

Articol preluat din Casa Lux nr. 8/2018

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply