Usa de interior. Cateva detalii importante

0

Usa de interior este esentiala pentru imaginea generala a casei la interior, iar criteriile in functie de care alegi usa de interior pot sa transforme si sa dea eleganta.

usa de interior

Usa de interior nu trebuie sa fie doar frumoasa, ci si practica si rezistenta pentru ca este genul de element in economia casei de folosinta foarte indelungata.

In ceea ce priveste aspectul pentru usa de interior cele mai bune alegeri le reprezinta cele cu insertie de sticla, iar cea mai buna solutie este sticla sablata. Usa de interior cu sticla sablata sunt foarte aspectuoase, elegante si foarte practice.

Citeste si: Casa anului 2014. Stil, idei si tendinte

Usa de interior cu sticla sablata ofera luminozitate, fara sa fie transparenta astefel ca asigura intimitate indiferent de destinatia pe care o are camera. Sticla sablata poate varia in zeci de combinatie, modele si elemente de decor ceea ce face ca usa de interior in aceasta formula sa varieze astfel ca exista solutia potrivita pentru orice camera.

Citeste si: Camere cu glasvand. Practic si frumos

Modelele cu decupaje sunt ideale pentru camerele care dau in holuri fara lumina naturala, pentru ca le lumineaza si asigura un spatiu fluid. Usa de interior cu mai multe decupaje intra in categoria celor clasice, in timp ce modelele de usi cu un singur decupaj vertical sunt moderne si se pot adapta la toate proiectele de compartimentare interioara si la toate camerele.

Usa de interior bloc, compacta este buna pentru camerele copiilor, pentru camari si eventual pentru bai si spatii unde intimitatea absoluta este necesara.

usa de interiorAl doilea element esential cand vine vorba despre usa de interior este rerzistenta la caldura, rezistenta la spalare, la acizi usori si solutii chimice, rezistenta la aburi si umiditate, rezistente la zgarieturi si capacitatea de a fi usor de intretinut. Toate aceste calitati trebuie inscrise in fisa tehnica si sunt conditii atat pentru modelele scumpe cat si pentru modelele de usi de interior cu preturi mai mici.

Citeste si: Apartament open space

Rezistenta la toate aceste criterii vine din stratul de lac protector de acoperire. Pentru toate tipurile de usi de interior conteaza si calitatea balamelelor, materialeul din care este facut tocul usii, broasca si, dupa caz, incuietoarea.

Citeste si: Usa casei. Sfaturi, detalii si culori

O usa de interior de buna calitate trebuie sa asigure in plus o buna izolare fonica, sa fie usoara sa aiba o buna rezistenta la incendiu si sa nu contina materiale inflamabile.

Sursa foto: ©jacek_kadaj/Fotolia.com / ©cherezoff/Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply